Κοραλία Καράντη: «Στην προσωπική μου ζωή είχα μια μανία με...» - ΒΙΝΤΕΟ

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στην πολυετή επιτυχημένη πορεία της στην υποκριτική. 

Εξομολογήθηκε την έλλειψη της πατρικής φιγούρας από τη ζωή της, εστιάζοντας στην «εμφάνιση» του Βύρωνα Πάλλη, στο πλευρό της μητέρας της Αφροδίτης Γρηγοριάδη, αλλά και στον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στη διαπαιδαγώγησή της.

Η Κοραλία Καράντη μίλησε αρχικά για το γεγονός ότι δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις και την προκατάληψη που είχε.

«Παλιότερα είχα προκατάληψη με τις συνεντεύξεις, φοβόμουν γιατί θεωρούσα ότι ο ηθοποιός ότι θέλει να το πει, το λέει μέσα από τη δουλειά του. 

Με την τροπή που πήραν τα πράγματα κατάλαβα ότι ήταν λάθος όλο αυτό. Ήταν μια αντίληψη των παλιών ηθοποιών, ενώ η γενιά μου ήταν λίγο πιο χαλαρή».

Για το πώς μεγάλωσε αλλά και τον ρόλο που έπαιξε ο Βύρων Πάλλης εξομολογήθηκε: «Μεγάλωσα με τους παππούδες μου. Ήταν άνθρωποι ακέραιοι που ξεχώριζαν το λάθος από το σωστό που δεν με άφηναν να παρεκκλίνω. 

Από τη μια μεριά έπαιρνα αγάπη και από την άλλη, μου έμαθαν το όριο. Όταν μπήκε στη ζωή μας ο Βύρων Πάλλης ήμουν 9 ετών, μέχρι τότε δεν είχα πρότυπο άντρα. Για εμένα ήταν δύσκολο. 

Θεωρώ ότι είναι κι οι δύο γονείς απαραίτητοι για να μεγαλώσουν τα παιδιά ήρεμα κι ισορροπημένα. Η προσωπικότητα του πατέρα είναι αυτό που θα δημιουργήσει το πρότυπο του άντρα σε μια γυναίκα. 

Όταν αυτό δεν υπάρχει κι είναι θολό, αχνό, μακρινό ή στραβό, δημιουργεί ένα πρόβλημα στις γυναίκες στο να βρουν μετά… Στην προσωπική μου ζωή είχα μια μανία με τους μεγαλύτερους άντρες όταν ήμουν μικρή και το αποδίδω στην απουσία του πατέρα μου. 

Μεγαλώνοντας και συνεχίζοντας τη ζωή μου, αυτό σταμάτησε να ισχύει τόσο πολύ. Ο Βύρων Πάλλης ήταν ένας άνθρωπος που φρόντισε την καλλιέργεια της μόρφωσής μου και της σκέψης μου».

Για τον λόγο τέλος, που δεν λέει δημόσια το πραγματικό της επίθετο, είπε: «Δεν λέω δημόσια το επίθετο μου, γιατί είναι κάτι πίσω από το οποίο κρύβομαι. Όταν θέλω να περάσω χωρίς να με παρατηρήσουν. 

Το Καράντη είναι το πατρικό όνομα της μητέρας του Βύρωνα. Το πραγματικό μου ήταν δύσκολο και το μπέρδευαν, δεν ήταν εύηχο. Οπότε είχαν την πεποίθηση ότι έπρεπε να είναι καθαρό και να το θυμούνται».

epirusblog.gr
5 of 5
Κοραλία Καράντη: «Στην προσωπική μου ζωή είχα μια μανία με...» - ΒΙΝΤΕΟ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6411798335087187839
item