Θεσπρωτία: Στον Λάμποβο της Παραμυθιάς περιόδευσε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος (+ΦΩΤΟ)

Στο παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου, στον Λάμποβο Παραμυθιάς, περιόδευσε το βράδυ της Κυριακής, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, επικεφαλής κλιμακίου της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσπρωτίας και των τοπικών οργανώσεων Παραμυθιάς, Ηγουμενίτσας και Φιλιατών.

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ συνομίλησε με εμπόρους και επισκέπτες τους Λαμπόβου, ενώ διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την ακρίβεια.

Σε δηλώσεις του Ανδρέας Σπυρόπουλος μεταξύ άλλων άσκησε κριτική στην κυβέρνηση επικεντρώνοντας στην ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια, τονίζοντας την ελλιπή λήψη μέτρων, σημειώνοντας ότι ο χειμώνας θα είναι πολύ δύσκολος για τους πολίτες.

Είχε προηγηθεί το πρωί της Κυριακής με μαζική συμμετοχή στελεχών, φίλων και οπαδών του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννινα, εκδήλωση με θέμα την ενεργειακή κρίση και με ομιλητές τον Ανδρέα Σπυρόπουλο και τον υπεύθυνο του τομέα ενέργειας Χάρη Δούκα.

Στην ομιλία του ο Ανδρέας Σπυρόπουλος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων ενώ άσκησε κριτική στις πολιτικές της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης. «Τα προβλήματα των πολιτών είναι πάρα πολλά. 

Μπαίνουμε σε έναν πολύ δύσκολο χειμώνα. Έχουμε καταθέσει πολλές προτάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης χωρίς όμως αποτέλεσμα» τόνισε.

Υπογράμμισε δε ότι το μόνο καθαρό μέτρο για την ενεργειακή κρίση είναι το πλαφόν στην ενέργεια. Έτσι οι πολίτες θα δουν άμεσο όφελος. Συνάμα οι παραγωγοί θα πρέπει να αναλάβουν ένα μέρος του κόστους ώστε να συμβάλλουν από την πλευρά τους.

Δείτε φωτογραφίες απο την περιοδεία του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και των μελών της Ν.Ε και των Τ.Ο και απο την πολιτική εκδήλωση στα Ιωάννινα:epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Στον Λάμποβο της Παραμυθιάς περιόδευσε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος (+ΦΩΤΟ)
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 2988726034036295802
item