Γιάννενα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών

Λίγες ώρες πριν τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου και εντείνονται οι διαμαρτυρίες για την πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής προς μέλη της Φιλαρμονικής να προσφέρουν αύριο εθελοντικές υπηρεσίες, καθώς δεν έχουν υπογραφεί ακόμη οι συμβάσεις εργασίας. 

Χθες υπήρξαν τρεις ανακοινώσεις κατά της Δημοτικής Αρχής, με «κοινή συνισταμένη» τα περί «απόλυσης» εννέα συμβασιούχων της Φιλαρμονικής και με αναφορές σε καταγγελίες που έγιναν για ανασφάλιστη εργασία αύριο στο ΙΚΑ και στο ΣΕΠΕ. 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων κάνει λόγο για «εκβιασμό» προς τους υποψήφιους συμβασιούχους για να προσέλθουν σε εθελοντική εργασία, ενώ ο Σύλλογος Καθηγητών Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων σε ψήφισμά του ζητά να αποσύρει η Διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου τις υπεύθυνες δηλώσεις που μοιράστηκαν για «εθελοντική» εργασία κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. 

Ανακοίνωση εξέδωσαν και «μουσικοί της Φιλαρμονικής Δήμου Ιωαννιτών», οι οποίοι επίσης υποστηρίζουν ότι «απειλητικά και εκβιαστικά ζητήθηκε από τον Αρχιμουσικό, επιλεκτικά σε άτομα, να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη υπηρεσία, συμπληρώνοντας υπεύθυνη δήλωση», για να προσθέσουν ότι η προκήρυξη των θέσεων είναι «φωτογραφική». 

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7459019223567995830
item