ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα για τη στρατηγική -Φίλης: «Ασχολούμαστε πολύ με τον μεσαίο χώρο» -Παππάς: «Μιλάς απαξιωτικά»

Η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εθνικών εκλογών δημιούργησε μικροεντάσεις και διαφωνίες στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, που προκάλεσαν την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αρκετό διάστημα εσωκομματικής σιωπής η «Ομπρέλα» ξαναχτύπησε μέσω του Νίκου Φίλη, που αμφισβήτησε την τακτική που ακολουθεί η Κουμουνδούρου.

Αναφερόμενος στην πορεία προς τις κάλπες, ο Νίκος Φίλης υποστήριξε πως «δεν υπάρχει μεγάλη δυναμική, γιατί ασχολούμαστε πολύ με τον μεσαίο χώρο και όχι με τους νέους και τις κοινωνικές ομάδες που δοκιμάζονται περισσότερο».

Το γάντι σήκωσε αμέσως από την πλευρά της πλειοψηφίας ο Νίκος Παππάς.

«Μιλάς απαξιωτικά για την πολιτική του κόμματος. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα περιγράφεις» είπε στον Νίκο Φίλη σε έντονο ύφος.

Ο Αλέξης Τσίπρας, από την πλευρά του, κλείνοντας τη συνεδρίαση, έστειλε σαφές μήνυμα, λέγοντας πως «πρέπει να προσέξουμε τον κακό μας εαυτό. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί».

Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Η τουρκική προκλητικότητα δεν αντιμετωπίζεται με λόγια, αλλά με πράξεις

Τη θέση του πως «η τουρκική προκλητικότητα δεν αντιμετωπίζεται με λόγια, αλλά με πράξεις», εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την εισήγησή του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Τόνισε πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη πορεύεται με έλλειμμα στρατηγικής απέναντι στην προκλητικότητα Ερντογάν», καθώς κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «δεν τολμά καν να θέσει ζήτημα κυρώσεων, αν η Τουρκία αμφισβητήσει εμπράκτως τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Επίσης, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στην ενεργειακή κρίση, λέγοντας ότι «η Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, είναι η χώρα με την ακριβότερη τιμή στην ηλεκτρική ενέργεια σε όλη την Ευρώπη», κάνοντας λόγο για «επιλογή Μητσοτάκη».


epirusblog.gr
5 of 5
ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα για τη στρατηγική -Φίλης: «Ασχολούμαστε πολύ με τον μεσαίο χώρο» -Παππάς: «Μιλάς απαξιωτικά»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3397823085111354481

Τα καλύτερα

item