Μελέτης Ηλίας: «Για δέκα μήνες μέναμε με τους γονείς μου σε σκηνή»

Ο Μελέτης Ηλίας την Κυριακή 23/10 βρέθηκε καλεσμένος στο  πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» προκειμένου να συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου στην ΕΡΤ1.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν όπου θυμήθηκε τις στιγμές που έζησε στον μεγάλο σεισμό που είχε γίνει στην Αθήνα το 1999.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μελέτης Ηλίας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τώρα στη σειρά γυρίζουμε τον σεισμό του ’81 που ήταν εξίσου ισχυρός, αν και εγώ δεν τον θυμάμαι γιατί ήμουν ενός. 

Επειδή ακόμα και τότε ήμουν στο Μενίδι, που βρισκόταν πολύ κοντά στο επίκεντρο της Πάρνηθας, είχε χαρακτηριστεί το σπίτι κίτρινο γιατί είχαν ραγίσει οι κολώνες και είχαν πέσει οι τοίχοι. 

Ήμουν μέσα στο σπίτι την ώρα του σεισμού και μάλιστα για περίπου δέκα μήνες μέναμε μαζί με τους γονείς μου σε σκηνή. Είχαν στήσει σκηνές τότε ο δήμος Αχαρνών και ήμασταν εκεί για δέκα μήνες».

«Ήταν μια πολύ κομβική στιγμή στη ζωή μου και στη ζωή της οικογένειας μου. Για παράδειγμα, ένας κολλητός του πατέρα μου έχασε τη ζωή του επειδή το σπίτι τον πλάκωσε. Υπήρχαν πολύ νεκροί από τον σεισμό εκείνο το έτος», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως το 1999 είχε τέτοια κίνηση στο Μενίδι τις ημέρες του σεισμού γιατί έρχονταν από τις γύρω περιοχές είτε να δουν από περιέργεια είτε να βοηθήσουν πραγματικά. 

Γινόταν λες και είχαμε πανηγύρι! Ήταν τόσος κόσμος στους δρόμους, τα αυτοκίνητα, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την περιοχή αυτή» συμπλήρωσε ο Μελέτης Ηλίας

epirusblog.gr
5 of 5
Μελέτης Ηλίας: «Για δέκα μήνες μέναμε με τους γονείς μου σε σκηνή»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5922931206857736365
item