Εύα Μέντες: Απαντά στα δημοσιεύματα που λένε ότι άφησε την υποκριτική - «Ποτέ δεν τα παρατάω»

Η Εύα Μέντες θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να έχει αποσυρθεί από την κινηματογραφική βιομηχανία.

Η 48χρονη ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ανέβασε ένα βίντεο με τους τίτλους των δημοσιευμάτων που έχουν γραφτεί για εκείνη και υποστηρίζουν πως «παράτησε την υποκριτική».

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως παρά το γεγονός ότι έχει να εμφανιστεί 10 χρόνια στη μεγάλη οθόνη, «δεν άφησε ποτέ την υποκριτική», απλώς ήθελε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Υπενθυμίζεται πως η σταρ έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, την 7χρονη Εσμεράλντα και την 6χρονη Αμάντα.

«Ποτέ δεν σταμάτησα την υποκριτική. Ήθελα να είμαι σπίτι με τα μωρά μου κι ευτυχώς, όλα τα υπόλοιπα επαγγελματικά μου εγχειρήματα που επέτρεψαν να το κάνω αυτό πιο εύκολα από ό,τι η υποκριτική», γράφει αρχικά.

«Επίσης, δεν ενθουσιάστηκα για τους στερεότυπους ρόλους που μου πρότειναν εκείνη την εποχή. Ειδικά, μετά τη δουλειά στην ταινία "Lost River", που ήταν ένα ονειρικό έργο. Είναι μια σκληρή πράξη για να την ακολουθήσεις. Ποιος είναι το νόημα αυτής της ανάρτησης; Να αλλάξω όσα λέγονται. Ποτέ δεν τα παρατάω», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αν και η Μέντες δήλωσε αυτή τη φορά ότι δεν έχει «παραιτηθεί» από το Χόλιγουντ, σε προηγούμενη συνέντευξή της στο Variety τον Σεπτέμβριο, παραδέχτηκε ότι ο χώρος της υποκριτικής δεν της έχει λείψει από τη στιγμή της αποχώρησή της, πριν από μια δεκαετία.

«Δεν μου λείπει πραγματικά», παραδέχτηκε. «Κουράστηκα να παλεύω για τους καλούς ρόλους. Απλώς υπήρχε ένα σημείο όπου σκέφτηκα "θα δημιουργήσω τις δικές μου ευκαιρίες και θα γίνω παραγωγός και θα δημιουργήσω το δικό μου υλικό", αλλά απλά δεν μου άξιζε», είχε πει.

epirusblog.gr
5 of 5
Εύα Μέντες: Απαντά στα δημοσιεύματα που λένε ότι άφησε την υποκριτική - «Ποτέ δεν τα παρατάω»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1013658017368327393
item