Άγρια κόντρα Γ.Λιάγκα με Κ.Καινούργιου – «Δεν θέλω να ακούω τέτοιους ανθρώπους» (βίντεο)

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα της εκπομπής του, έφερε και την απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου. Τι συνέβη ανάμεσα στους δυο;

Η ιστορία ξεκινάει ως εξής.

Το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε εναντίον όλων όσοι τον επικρίνουν για τη θεματολογία της εκπομπής του, με αφορμή την υπόθεση με την 12χρονη στον Κολωνό.

«Καλό το lifestyle, μας δίνει λεφτά. Η ψυχαγωγία μου δίνει λεφτά και όχι η ενημέρωση. Αυτή είναι μία αλήθεια. Δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω. 

Αν μη τι άλλο, μετά από 30 χρόνια δουλειάς, αν μπορούμε σε κάτι να συνεισφέρουμε για να χτυπήσουμε μία καμπάνα στην κοινωνία και να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Άντε πια! 

Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ@κίες» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας σε ένα έντονο ξέσπασμα για τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Δείτε το βίντεο:

Άμεση απάντηση από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πιθανώς να θεώρησε πως αναφερόταν στην ίδια και την εκπομπή της.

«Πηγαίνουμε πολύ καλά και χειριζόμαστε καλά και θέματα που δεν είναι στο δικό μου το πεδίο, αλλά εμένα πάντα μου αρέσει να στηρίζω την ομάδα μου, η οποία με βοήθησε αυτές τις μέρες να σταθούμε αξιοπρεπώς. 

Αν κάποιοι θεωρούν πως το να περνάς 0,2% τον άλλον και 0,1% σε τηλεθέαση, και να πανηγυρίζεις εξαιτίας αυτών των τραγικών και θλιβερών γεγονότων… Αυτοί οι άνθρωποι λυπάμαι, αλλά δεν θέλω ούτε να τους ακούω, ούτε να τους βλέπω» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο:

Κοινώς… ξεκατίνιασμα στα πρωινάδικα.

epirusblog.gr
5 of 5
Άγρια κόντρα Γ.Λιάγκα με Κ.Καινούργιου – «Δεν θέλω να ακούω τέτοιους ανθρώπους» (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6303266029533345916
item