Κόλαφος η Μπέτυ Μαγγίρα κατά της Παναγιώταρου – Η συμβουλή της στην Στικούδη

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι δηλώσεις για την Κατερίνα Στικούδη και τα νεύρα του Στάθη Σχίζα.

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κατά τη βραδινή της έξοδο με τον σύντροφό της Στάθη Σχίζα.

Οι δηλώσεις προβλήθηκαν σήμερα στις πρωινές εκπομπές και η ίδια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, και για την Κατερίνα Στικούδη.

«Το J2US μου φάνηκε υπέροχο, αγαπώ τον Νίκο Κοκλώνη. Έσκισε στα νούμερα τηλεθέασης και εύχομαι να συνεχιστεί όλο αυτό. Δεν είδα τα σχόλια της Κατερίνας Στικούδη γιατί μετακομίζουμε αυτές τις μέρες και ήμουν ανάμεσα σε… κούτες. 

Με την Κατερίνα δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν ξέρω γιατί έχει βγει όλο αυτό προς τα έξω αλλά δεν τσακωθήκαμε ποτέ», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και συνέχισε μιλώντας στην κάμερα:

«Ποτέ δεν κάναμε παρέα, μιλάμε τυπικά. Δεν της έστειλα ευχές για το J2US. Δεν θα το έκανα ούτως ή άλλως γιατί δεν ήμασταν ποτέ φίλες».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργείτε όλο αυτό το θέμα», είπε λίγο εκνευρισμένος με τη σειρά του ο Στάθης Σχίζας.


Οι νέες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την Κατερίνα Στικούδη δεν έμειναν ασχολίαστες.

Η παρουσιάστρια του Open, Μπέτυ Μαγγίρα, αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στις σχέσεις των δύο γυναικών μετά τα δημοσιεύματα που ήθελα τη μία να παίρνει τη θέση της άλλης στα παρασκήνια του #J2US στα οποία τελικά παρέμεινε και αυτή τη σεζόν η Κατερίνα Στικούδη.

«Δεν λύθηκε ποτέ όμως σαν ζήτημα και για αυτό και συνεχίζουν τις ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι, είναι η δουλειά τους αυτή», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και συνέχισε: «Δεν έχουν απαντήσει και γι’ αυτό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν πρέπει να εκνευρίζεται και να λέει: “Εγώ δεν έχω τίποτα με την Κατερίνα Στικούδη”. 

Όχι, έχεις γιατί όταν βγαίνεις δημόσια και απαντάς ειρωνικά ότι εγώ δεν κλείνω τις δουλειές μου μέσω instagram γιατί για εμένα το λάθος είναι της παραγωγής η οποία προφανώς συζητούσε και με τις δύο».

 

πηγή: Reporter

epirusblog.gr
5 of 5
Κόλαφος η Μπέτυ Μαγγίρα κατά της Παναγιώταρου – Η συμβουλή της στην Στικούδη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4371959951918297649

Τα καλύτερα

item