Αναστασία Παντούση για Ιωάννη Παπαζήση: «Αγαπώ το πώς διαχειρίζεται τα συναισθήματα του»

H Αναστασία Παντούση παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες Tv». Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την σχέση της με τον συνάδελφο της, Ιωάννη Παπαζήση.

«Είμαι έντεκα χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Για εμένα δεν έχει αλλάξει κάτι, ούτε αυτά τα τρία χρόνια με την επιτυχία της σειράς. Έτσι νιώθω εγώ, αλλά έτσι πιστεύω ότι είναι κιόλας. Δεν είναι τόσο μεγάλη η αναγνωρισιμότητα ώστε ο κόσμος να με σταματά σε κάθε γωνιά και να μου μιλάει.

Θα αντιληφθώ ίσως κάποια βλέμματα. Κάποιοι άνθρωποι θα έρθουν και θα με συγχαρούν, αλλά δεν είναι τόσο έντονο και σίγουρα όχι ενοχλητικό. Κάθε φορά που έρχεται κάποιος, μόνο δύναμη μου δίνει και χαρά για να συνεχίσω. Εν ολίγοις, δεν αισθάνομαι άβολα», δήλωσε αρχικά η Αναστασία Παντούση.

Όταν ρωτήθηκε τι εκτιμάει στον Ιωάννη Παπαζήση, η γνωστή ηθοποιός απάντησε: «Πρώτα από όλα το ταλέντο του. Ο Ιωάννης είναι ένας ηθοποιός ο οποίος θεωρώ ότι μαγεύει με την υποκριτική και τον επαγγελματισμό του. Αυτό το θαυμάζω πολύ»

Αργότερα, για το τι αγαπάει στον χαρακτήρα του ηθοποιού, η Αναστασία Παντούση δήλωσε: «Τον ίδιο τον χαρακτήρα του. Το πως διαχειρίζεται τα πράγματα και τα συναισθήματα του. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να μεταβαίνει από το ένα συναίσθημα στο άλλο».


epirusblog.gr
5 of 5
Αναστασία Παντούση για Ιωάννη Παπαζήση: «Αγαπώ το πώς διαχειρίζεται τα συναισθήματα του»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1456151828627344407
item