Γιάννενα: Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών, με τον Γιώργο Αμυρά

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2022, στα γραφεία της Ένωσής μας, συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της ΕΑΥΙ με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. ΑΜΥΡΑ Γεώργιο. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν τόσο τοπικά ζητήματα που αφορούν  το Αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ιωαννίνων αλλά και θέματα που αφορούν συνολικά τον κλάδο μας.  

Μεταφέραμε παράλληλα στον κ. Υφυπουργό τη δυσαρέσκεια των μελών μας τόσο για το πρόσφατο συμβούλιο συμπληρωματικών μεταθέσεων και τις μηδενικές θέσεις στην Διεύθυνσή μας, αλλά και για την γενικότερη αντιμετώπιση από την Κυβέρνηση επισημαίνοντας ότι παρότι βρισκόμαστε στον τέταρτο χρόνο διακυβέρνησης δεν έχουν υλοποιηθεί σειρά προεκλογικών δεσμεύσεων (αναγνώριση επικινδυνότητας του επαγγέλματός μας, επέκταση επιδόματος παραμεθορίου, επαναφορά μισθών σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣΤΕ, επαναφορά οργανικών θέσεων κ.α.)

Επίσης θέσαμε υπόψη του κυρίου Υφυπουργού το ζήτημα της συναδέλφου μας Σοφίας Ψυχογιού, η οποία είναι θύμα τρομοκρατικής επίθεσης εν ώρα υπηρεσίας με μόνιμη βλάβη στην υγεία της, προσδοκώντας επίλυση της μακροχρόνιας ταλαιπωρίας της.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών, με τον Γιώργο Αμυρά
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5366265756984100891

Τα καλύτερα

item