Ελένη Μενεγάκη: Ντυμένη στα ροζ για την φωταγώγηση του Μουσείου Μπενάκη

Για ακόμα μία χρονιά, η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το «παρών» στη φωταγώγηση του Μουσείου Μπενάκη, που διοργανώνει η Estée Lauder με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.

Η διάσημη παρουσιάστρια είναι και φέτος το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του Pink Ribbon Bracelet, ως Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού του Ομίλου Estée Lauder Companies.

Η Ελένη Μενεγάκη έφτασε λίγο πριν τις 21:00 στο Μουσείο Μπενάκη συνοδευόμενη από τον στενό της συνεργάτη Στάθη Κουκουτσίδη κι έκλεψε τις εντυπώσεις με το στυλ και την ομορφιά της. 

Η παρουσιάστρια του Mega επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο φόρεμα σε ροζ απόχρωση και έχοντας τα μαλλιά της κάτω σε χαλαρές μπούκλες.

«Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ και που είμαι σήμερα εδώ και τόσα χρόνια βρίσκομαι σε αυτή την μεγάλη και δυνατή αλυσίδα που μας ενώνει με μια φωνή, με μια φωνή που δείχνει την αγάπη μας στη ζωή και την αγάπη μας στις γυναίκες. 

Χαίρομαι που κάθε χρόνο είμαι εδώ μαζί σας να περάσουμε ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Ειδικά στη χώρα μας ο καρκίνος ήταν μια αρρώστια που δεν θέλαμε να ονοματίζουμε, δεν θέλαμε να συζητάμε, νιώθαμε άβολα. Πάντως δεν το συζητούσαμε. 

Το κομμάτι του καρκίνου του στήθους, του μαστού νομίζω ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητιέται από πολύ μικρές ηλικίες, ακόμη και μέσα από τα σχολεία. Χαίρομαι που εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας αυτό γίνεται μια μεγάλη κουβέντα, μια μεγάλη συζήτηση» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη κατά την ομιλία της

«30 χρόνια δέσμευσης. Ενωμένοι να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού!» έγραψε λίγο αργότερα η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η φωταγώγηση του Μουσείου Μπενάκη αποτελεί μέρος της φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων σε ροζ χρώμα που πραγματοποιείται παγκοσμίως στο πλαίσιο της εκστρατείας γνωστής εταιρίας καλλυντικών, κατά του καρκίνου του μαστού..

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Ντυμένη στα ροζ για την φωταγώγηση του Μουσείου Μπενάκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3191436071302248960

Τα καλύτερα

item