Καρντάσιανς: Η τεχνητή νοημοσύνη δείχνει πως θα ήταν χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις (βίντεο)

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει προβλέψει πώς θα έμοιαζε η οικογένεια Καρντάσιανς-Τζένερ αν είχαν γεράσει φυσικά.

Η διάσημη οικογένεια, που είναι γνωστή για την αγάπη της για τα καλλυντικά, φαίνεται πολύ διαφορετική σε ένα ψηφιακά τροποποιημένο βίντεο που έγινε πρόσφατα viral στο TikTok.

Το κλιπ, που δημιουργήθηκε από τους Αυστραλούς streamers Vandahood Live, εκτιμά πώς θα έμοιαζαν σήμερα χωρίς αισθητική παρέμβαση οι Κιμ Καρντάσιαν, η Κάιλι Τζένερ, η Κλοέ Καρντάσιαν, η Κρις Τζένερ και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν .

Το βίντεο δείχνει στιγμιότυπα από μια πρόσφατη συνέντευξη της οικογένειας, παράλληλα με τις επεξεργασμένες εκδοχές τους.

Η Κάιλι έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι έχει κάνει επέμβαση στο στόμα της, ενώ η Κλοέ πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι είχε κάνει επέμβαση στη μύτη.

khloe-1
kylie-1

«Χρησιμοποιήσαμε τρία διαφορετικά λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης και δύο διαφορετικά τυπικά λογισμικά γραφικών και μια ολόκληρη εβδομάδα για να το πετύχουμε», είπε ο Κέιθ από το Vandahood Live.

«Έπρεπε να ακολουθήσουμε διαφορετική προσέγγιση για κάθε μέλος της οικογένειας, καθώς το καθένα υπέστη διαφορετικές αλλαγές με τα χρόνια».

Οι streamers χρησιμοποίησαν προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης όπως το Deep Face Lab, το FaceApp και το EbSynth για να δημιουργήσουν ασυνήθιστες εκδόσεις των προσώπων των διασημοτήτων.

Χρησιμοποίησαν επίσης προγράμματα όπως το DaVinci Resolve και το Adobe After Effects για να προσαρμόσουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες, όπως τον τόνο του δέρματος και τις αναλογίες του προσώπου.

Δεν είναι γνωστό αν όλα τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ έχουν κάνει πλαστική ή αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό τους.

kim-1
IMG_9386-448x800

epirusblog.gr
5 of 5
Καρντάσιανς: Η τεχνητή νοημοσύνη δείχνει πως θα ήταν χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6378972108483946814

Τα καλύτερα

item