Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη: Στη Νέα Υόρκη για τον μήνα του μέλιτος – Το φωτογραφικό άλμπουμ

Ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη απολαμβάνουν στο έπακρο τις πρώτες στιγμές τους ως νεόνυμφο ζευγάρι!

Λίγες εβδομάδες μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην Κύμη, ο διάσημος τραγουδιστής και η αγαπημένη του ξεκίνησαν τον μήνα του μέλιτος από στη Νέα Υόρκη.

Οι προγραμματισμένες συναυλίες σε ΗΠΑ και Καναδά με την Έλλη Κοκκίνου δεν επηρέασαν το γαμήλιο ταξίδι του Ηλία Βρεττού, αφού ο ίδιος είχε και την σύζυγό του στο πλευρό του, συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές μαζί.

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί σε διάφορες πόλεις, γεμίζοντας με μοναδικές εμπειρίες και στιγμές.

Ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού δεν σταμάτησαν να μοιράζονται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram, θέλοντας να δώσουν μια γεύση από την καθημερινότητά τους εκεί.

Ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του μεταξύ άλλων, επισκέφθηκαν το Magic Kindom Park, ένα θεματικό πάρκο στο Bay Lake της Φλόριντα, θέλοντας να γίνουν για λίγο και πάλι παιδιά.

Στο περιθώριο των συναυλιών, ο Ηλίας Βρεττός γύρισε στη Νέα Υόρκη το video για το νέο του τραγούδι και θα μας μεταφέρει τη γοητεία της αμερικανικής μεγαλούπολης στις οθόνες μας.

Το νέο τραγούδι έχει τίτλο «Σε Κάποιο Μήνυμα» και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum. 

Μάλιστα, ο τραγουδιστής έδωσε και μια πρώτη γεύση από το τραγούδι, μέσα από ένα video στα social media όπου το ερμηνεύει και παίζει κιθάρα.

Ζουν τον απόλυτο έρωτα

Ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη παντρεύτηκαν σχεδόν μετά από τρία χρόνια σχέσης στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κύμη. 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ντύθηκε γαμπρός και η χαρά του ήταν απερίγραπτη όταν είδε τη νύφη να κατευθύνεται προς το μέρος του. 

Ο διάσημος καλλιτέχνης και η personal trainer από την πρώτη μέρα της σχέσης τους είχαν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού μιλούν για δύο πολύ ερωτευμένους νέους. 

Λατρεύουν την άθληση και τον υγιεινό τρόπο ζωής, τα ταξίδια, τα οποία πραγματοποιούν σε κάθε τους ευκαιρία.

Φωτογραφίες: Instagram

epirusblog.gr
5 of 5
Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη: Στη Νέα Υόρκη για τον μήνα του μέλιτος – Το φωτογραφικό άλμπουμ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8591410247802108017
item