Σοφία Βεργκάρα: Με στενό, μαύρο φόρεμα μπαίνει στη λέσχη «Σταυροπόδι αλά Σάρον Στόουν»

Από μικρά μας γεμίζουν τα μυαλά με ιστορίες, παραβολές, αστικούς μύθους και ανδραγαθήματα με σκοπό να τα έχουμε ως μπούσουλα στην ζωή μας και να παραδειγματιστούμε από σπουδαίες πράξεις και σπουδαία μυαλά. 

Κι από τότε το μυαλό μπαίνει αναγκαστικά σε μια διαδικασία σύγκρισης. Έχει πάντα στο νου του την πρώτη εκείνη πράξη που είδε ή άκουσε ή φαντάστηκε και αποτελεί μέτρο σύγκρισης για τις επόμενες.

Στην προκειμένη περίπτωση, όταν το μυαλό δέχεται την εισαγωγή «Σταυροπόδι» τότε αυτομάτως θα φέρει μπροστά μπροστά την εικόνα της Σάρον Στόουν από το Βασικό Ένστικτο.


Αποτελεί την πιο χαρακτηριστική περίπτωση και κάθε μία που το κάνει αντιπαραβάλλεται σε εκείνη. 

Αν σκεφτείτε ότι το ρόλο της Σάρον σήμερα τον έχει αναλάβει η Σοφία Βεργκάρα και ότι οι δύο κυρίες είχαν μια πολλή καuτή σκηνή στο Fading Gigolo, τότε πετύχαμε διάνα με αυτή την ταύτιση.

Το περιοδικό InStyle έβαλε την Σοφία Βεργκάρα να κάτσει σε μια πολυθρόνα και ένα χώρο που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι γραφείο ψυχολόγου-ψυχιάτρου και της έδωσε το ελεύθερο να κάνει παιχνίδι.

Και το πιο ωραίο είναι ότι σε μια γυναίκα με τέτοιες καμπύλες φόρεσαν ένα τόσο στενό και μαύρο φόρεμα, γνωρίζοντας ότι είναι η πιο αποτελεσματική λύση για να αναδείξει τα προσόντα της. Συν αυτώ οι μαύρες γόβες και το παζλ ολοκληρώθηκε.

Έτσι νομίζετε. Γιατί η Σοφία Βεργκάρα με ένα απλό σταυροπόδι που άφηνε να φανούν οι γάμπες και τα πόδια της το έκανε ακόμα πιο παρανοϊκά σέξι. Μετά από όλα αυτά, ξαπλώνεις ή δεν ξαπλώνεις στο ανάκλιντρο…;

epirusblog.gr
5 of 5
Σοφία Βεργκάρα: Με στενό, μαύρο φόρεμα μπαίνει στη λέσχη «Σταυροπόδι αλά Σάρον Στόουν»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4750134144438280825
item