Άρτα: "Ηρθε η ώρα να επαναλειτουργήσει το στρατόπεδο Βέρση στην Άρτα ως κέντρο"

Η Άρτα το δικαιούται και πρέπει να κερδίσει την επαναλειτουργία του Στρατοπέδου "ΒΕΡΣΗ" ως κέντρο νεοσυλλέκτων. Και ήρθε η ώρα να το απαιτήσουμε όλοι πιο δυναμικά για να το πετύχουμε...
Η συγκυρία είναι ευνοϊκή και πρέπει άμεσα όλοι να κινητοποιηθούμε, στο πλαίσιο που είχε θέσει εδώ και καιρό ο Αντιπεριφερειάρχης και Συνταγματάρχης εα κ. Δημήτρης Βαρέλης που γνωρίζει το θέμα πολύ καλά. 
Το πρώην ΚΕΥΓ τηρεί όλες τις προϋποθέσεις και στο πλαίσια του ανασχεδιασμού του ΓΕΣ και στο ενδεχόμενο επανασύστασης των Κέντρων Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ), το Στρατόπεδο "ΒΕΡΣΗ" της Άρτας πρέπει να είναι στο χάρτη. 

Εξάλλου διαθέτει τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις και υποδομές, για την εξυπηρέτηση των οπλιτών, κατά το στάδιο της κατάταξης και της βασικής τους εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες η Άρτα είναι εντός του σχεδιασμού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και αυτό εάν συμβεί –όπως φαίνεται θα συμβεί- θα είναι μια θετική εξέλιξη.

Ουσιαστικά θα υπάρξει αποκατάσταση μιας αδικίας. Η τοπική κοινωνία και οι φορείς της Άρτας, δικαιολογημένα ζητούν εδώ και καιρό την επιλογή του Στρατοπέδου "ΒΕΡΣΗ" ως ΚΕΝ, μια απόφαση που επί πλέον θα αξιοποιήσει καλύτερα τους πόρους που δαπανήθηκαν και τις δυνατότητες που υπάρχουν για τη λειτουργία του.

Η Αρτινή κοινωνία το γνωρίζει. Το αίτημα είναι δίκαιο και πρέπει όλοι να το στηρίξουμε άμεσα για να κλειδώσει οριστικά. Γιατί μπορεί να υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες και δεν αμφιβάλλει κανείς γι’ αυτό αλλά ας είμαστε και σίγουροι με κατάθεση εκ νέου του αιτήματός μας.

Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες. Η παρούσα κυβέρνηση υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξέρει ότι η Άρτα αξίζει πολλά περισσότερα και αυτό το λαμβάνει σοβαρά υπόψη της. Και αυτό είναι θετικό και για άλλες διεκδικήσεις την επόμενη τετραετία, με την βοήθεια του ελληνικού λαού.

* Ο Ντίνος Παπαδημητρίου είναι πολιτευτής ΝΔ Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: "Ηρθε η ώρα να επαναλειτουργήσει το στρατόπεδο Βέρση στην Άρτα ως κέντρο"
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3983185157234913694

Τα καλύτερα

item