Θάλεια Παπακώστα: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και από Έλληνες σκηνοθέτες και από ξένους»

Η Θάλεια Παπακώστα, που αυτή την περίοδο υποδύεται την Όλγα, στην επιτυχημένη σειρά «Μαύρο Ρόδο» μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά, τις σπουδές της, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί.

Για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο, η ηθοποιός ανέφερε τα εξής: «Τον φοβόμουν τον ρόλο, είναι έντονη η Όλγα, είναι κτητική. 

Είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο και νομίζω στο μυαλό της θεωρεί ότι ταιριάζουν γιατί είναι και οι δύο μοναδικοί και ξεχωριστές προσωπικότητες. 

Θεωρεί πως αν αυτές οι δύο ψυχές θα συναντηθούνε, θα γίνει μια ένωση ιδιαίτερη. Θα νευριάσει σίγουρα όταν μάθει για τη σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ. Θα τον διεκδικήσει σκληρά νομίζω».

Στη συνέχεια, η Θάλεια Παπακώστα, μίλησε για τις σπουδές της: «Είχα γεννηθεί στην Ελλάδα και με είχαν πάρει από ένα πανεπιστήμιο στην Αμερική. Τότε ήμουν σε μια σχέση και ήμουν πολύ ερωτευμένη. 

Δεν μπορούσα να φύγω, οπότε είπα πως δεν θα πάω στο πανεπιστήμιο και έμεινα για τον έρωτα αλλά σε τρεις μέρες το μετάνιωσα. Πήγα και πήρα κρυφά από τον πατέρα μου κάποια χρήματα που είχε στην άκρη για τις σπουδές μου και πήγα Νέα Υόρκη για σπουδές σε μια άλλη σχολή».

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει παρενοχληθεί σεξουαλικά σε νεαρή ηλικία, αλλά και τον τρόπο που το αντιμετώπισε: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από την ηλικία 17-18 ετών και από Έλληνες σκηνοθέτες και με ξένους, έχασα δουλειές. 

Πέρυσι έφυγα από μία ταινία επειδή μου έκανε ένα σχόλιο ο σκηνοθέτης για το στήθος μου και μετά ο ίδιος σκηνοθέτης απαίτησε να υπάρχει γυμνό. 

Του λέω δεν μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη όταν μου κάνεις τέτοια σχόλια για το σώμα μου και μετά να απαιτείς να νιώσω ασφάλεια.Έχει φτάσει σε σημείο ο άλλος να ξεφύγει από το λεκτικό, έφαγε μια σφαλιάρα και έφυγα», πρόσθεσε.


epirusblog.gr
5 of 5
Θάλεια Παπακώστα: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και από Έλληνες σκηνοθέτες και από ξένους»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7736560921489204493
item