Βίκυ Κουλιανού: Το σαλόνι της είναι βγαλμένο από έργο τέχνης – Το υπέροχο χρώμα και οι πίνακες

Η Βίκυ Κουλιανού είναι μοντέλοηθοποιός και σχεδιάστρια ρούχων. 

Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το μόντελινγκ, σε ηλικία 16 ετών, όταν την ανακάλυψε τυχαία ο Μιχάλης Ασλάνης μέσα σε ένα λεωφορείο.

Έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων, με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργαστεί.

Έχει φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού, ενώ έχει υλοποιήσει και δική της σχεδιαστική επιχείρηση.

Από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα θεωρείται μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες και έχει αγαπηθεί πολύ για την γλυκιά προσωπικότητά της. Την Βίκυ φέτος την απολαμβάνουμε μέσα από την συμμετοχή της στο J2US και έχει εντυπωσιάσει με τις τραγουδιστικές της ικανότητες.

Η Βίκυ Κουλιανού, ούσα ενεργή στα social media, δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα, τόσο από την επαγγελματικής της ζωή, όσο και από την προσωπική.

Η ίδια ωστόσο δεν μας έχει δείξει πολλές φωτογραφίες από το σπίτι της αλλά όταν το κάνει μας ενθουσιάζει. Όπως θα δείτε, η Βίκυ Κουλιανού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει μόνο δύο φωτογραφίες από το σαλόνι της, το οποίο είναι σαν έργο τέχνης.

Συγκεκριμένα, το σαλόνι της είναι γεμάτο πίνακες και ανοιχτές αποχρώσεις, καθώς θέλει να υπάρχει θετική αύρα στους χώρους της.
















































epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Κουλιανού: Το σαλόνι της είναι βγαλμένο από έργο τέχνης – Το υπέροχο χρώμα και οι πίνακες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6488468811715809479
item