Αγγελική Ηλιάδη: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη – Ποιες είναι οι σχέσεις με τον Σάββα Γκέντσογλου

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μετά από καιρό, έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, ενώ αποκάλυψε ότι θα κάνει τη ζωή της βιβλίο, που θα γράψει η ίδια.

«Διανύω μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μου, επαγγελματικά και προσωπικά» είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

«Στη Φάρμα θα ξαναπήγαινα. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία, μία διέξοδος από ο,τιδήποτε ζούμε καθημερινά. 

Ο Γρηγόρης δήλωσε ότι δεν είμαστε πια μαζί κι αυτό πριν από πάρα πολύ καιρό, οπότε δεν υπάρχει μπέρδεμα εδώ. Να ‘ναι καλά που τα ξεκαθάρισε.

Δημιουργήθηκε μία πολύ όμορφη σχέση, μία πολύ όμορφη επαφή, που όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι και ευρισκόμενοι και οι δύο στην πραγματικότητα, είδαμε ότι τελικά δε μπορούσαμε να συμβαδίσουμε.

Και νομίζω ότι είναι πολύ πιο ώριμο να τελειώνεις κάτι και να έχεις την ωριμότητα να βλέπεις ότι κάτι δεν πάει παρακάτω» δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Είμαι single και μ’ αρέσει πάρα πολύ. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος και νομίζω ότι είναι πρόκληση για κάποιον να μπορέσει να είναι δίπλα μου. 

Είμαι μία γυναίκα δημιουργημένη, έχω τα παιδιά μου, έχω το δικό μου πρόγραμμα και τη δική μου καθημερινότητα. 

Είμαι και λίγο κακομαθημένη, οπότε δε μπορώ πολύ εύκολα να αλλάξω κάτι για κάποιον άλλον» πρόσθεσε.

Για τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του δεύτερου παιδιού της, Σάββα Γκέντσογλου η Αγγελική Ηλιάδη εξομολογήθηκε πως «δεν ακολουθούμε το σουηδικό μοντέλο σε καμία περίπτωση. 

Αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον, είμαστε οικογένεια όπως και να ‘χει, είτε ο ένας συνεχίζει τη ζωή του κάπου αλλού και ο άλλος κάπου αλλού».

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πως πρόκειται να γράψει βιβλίο που θα αφορά τη ζωή της και θα το συγγράψει η ίδια. «Θέλω να παρουσιάσω την αλήθεια μου μέσα από τα δικά μου μάτια» προσέθεσε.

epirusblog.gr
5 of 5
Αγγελική Ηλιάδη: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη – Ποιες είναι οι σχέσεις με τον Σάββα Γκέντσογλου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8831850325670983450
item