Φωτεινή Παπαθεοδώρου – Μαύρο Ρόδο: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της δοκιμής μονάχης Ελισάβετ χωρίς το ράσο

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, που υποδύεται τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ στη νέα σειρά του MegaΜαύρο Ρόδο έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη χωρίς το ράσο της μοναχής στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον Αλέξη Μίχα.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου μίλησε για το πώς προέκυψε ο ρόλος της στη δραματική σειρά: «Έκανα για πολλά χρόνια διάφορα δοκιμαστικά. Όταν προέκυψε το Μαύρο Ρόδο, μου προτάθηκε ο ρόλος της Ελισάβετ. 

Ήρθα στην Αθήνα και έκανα πολλά δοκιμαστικά μέχρι να κλείσει ο ρόλος. Μου άρεσε πολύ ο ρόλος της Ελισάβετ. Διαφέρει πολύ από την δική μου ζωή και ήταν πρόκληση για μένα», ανέφερε για την συμμετοχή της στη σειρά.

H Φωτεινή Παπαθεοδώρου, που τα τελευταία 12 χρόνια ζούσε στην Αγγλία, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για τη ζωή της: «Γεννήθηκα και έζησα στην Αγγλία μέχρι 7 ετών, ήρθα στην Ελλάδα χωρίς να ξέρω ελληνικά και ξαναέφυγα για το πανεπιστήμιο. 

Η μητέρα μου είναι από την Αγγλία και εγώ είμαι μισή Αγγλίδα. Δούλευα πολλά χρονιά στο BBC, σε εταιρείες παράγωγης που φτιάχνουν ντοκιμαντέρ. Οργάνωνα παράγωγες που έκαναν γυρίσματα σε Κίνα, Ρουμάνια και Ιταλία».

Επιθυμία της ανέκαθεν ήταν να γίνει ηθοποιός: «Ως νεαρή ηθοποιός έκανα άλλες δουλειές για να ζήσω, άλλα όταν πρόκυπτε κάποιος ρόλος ασχολιόμουν με την υποκριτική. Το όνειρο μου είναι να μπορώ να ζω κάποιους μήνες στην Ελλάδα και κάποιους στην Αγγλία».

Τέλος, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έδωσε ένα spoiler για όσα θα συμβούν στη συνέχεια του Μαύρου Ρόδου: «Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να έρχονται πιο κοντά ο Πέτρος με την Ελισάβετ.

Ο έρωτας της Ελισάβετ με τον Πέτρο είναι ένα εμπόδιο, άλλα η Ηγουμένη είναι καλόκαρδη και θα υποστηρίξει την Ελισάβετ. 

Ο πατέρας του Πέτρου είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο. Δεν θέλει ο γιος του να χαλάσει τη ζωή του και να κάνει σχέση με μία μονάχη», είπε στο Mega και στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

epirusblog.gr
5 of 5
Φωτεινή Παπαθεοδώρου – Μαύρο Ρόδο: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της δοκιμής μονάχης Ελισάβετ χωρίς το ράσο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3102357541386069690

Τα καλύτερα

item