Πρέβεζα: Συγκρότηση για οριστική παραλαβή βιολογικού καθαρισμού του Λούρου στην Πρέβεζα

Στη σύσταση της επιτροπής της οριστικής παραλαβής του έργου “Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων στα Δ.Δ Ωρωπού, Λούρου, Στεφάνης του εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Λούρου και Θεσπρωτκού” προυπολογισμού 10.493.420,00€ ευρώ προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας.

Η ανάδοχος εταιρεία έχει υποβάλλει τις τελικές επιμετρήσεις του έργου οι οποίες εγκρίθηκαν από την αρμόδια διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και η επόμενη κίνηση θα είναι η οριστική παραλαβή και η παράδοσή του στη ΔΕΥΑ Πρέβεζας, που θα έχει την ευθύνη της λειτουργίας του.

Το έργο έχει ολοκληρωθεί μετά από 18 χρόνια είναι άρτιο και λειτουργικό και χαρακτηρίζεται ως ύψιστης περιβαλλοντικής σημασίας.

Όπως είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια προηγούμενης επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος η περιοχή παίρνει την καθαρή ανάσα που τόσα χρόνια αποζητούσε στη λύση ενός χρόνιου και επιβλαβούς για το περιβάλλον προβλήματος, ιδιαίτερα σε ένα τόπο σημαντικής εθνικής περιβαλλοντικής αξίας και εθνικής σπουδαιότητας στην ευρύτερη ζώνη του εθνικού πάρκου του Αμβρακικού Κόλπου.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Συγκρότηση για οριστική παραλαβή βιολογικού καθαρισμού του Λούρου στην Πρέβεζα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3299676257166006292
item