Ο Λούλης άφησε πίσω την κόντρα με τη Μακρυπούλια – Μαζί στη θεατρική σκηνή

Μαζί στο θέατρο μετά την κόντρα τους η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Χρήστος Λούλης.

Αφήνοντας πίσω τις αιχμηρές δηλώσεις που είχε κάνει για τη συνάδελφό του πριν από 11 χρόνια, ήρθε τώρα η στιγμή να συναντηθεί μαζί της επί σκηνής.

loulis

Οι δύο ηθοποιοί από τη νέα χρονιά θα παίξουν στην παράσταση του Εθνικού «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου, η οποία θα ανέβει στη σκηνή του Rex «Μαρίκα Κοτοπούλη».

IMG 4551

Ήταν Ιανουάριος του 2011, όταν μια συνέντευξη του Χρήστου Λούλη έγινε πρώτο θέμα στην καλλιτεχνική επικαιρότητα, καθώς ο ίδιος έριξε τα… βέλη του στη Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία, όπως είχε δηλώσει τότε, δεν τη θεωρούσε συνάδελφό του. 

«Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. 

Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα» είχε πει χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως «η κοπέλα είναι πρώην μοντέλο».Loulis plateia 1068x624 1

Από την πλευρά της, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν είχε κάνει τότε καμία δήλωση σχετικά με τα σχόλια του Λούλη, ενώ την ίδια τακτική επέλεξε να ακολουθήσει και αργότερα, κάθε φορά που τη ρωτούσαν σχετικά. 

Ωστόσο η επίμαχη δήλωση του Λούλη έμελλε να σχολιαστεί εκτενώς εκείνη την περίοδο από πολλούς καλλιτέχνες, με κάποιους να συμφωνούν και με άλλους να διαφωνούν, παίρνοντας έτσι τη διάσταση μιας μεγάλης κόντρας.

Δύο χρόνια πριν ο Χρήστος Λούλης επανήλθε στο θέμα για να παραδεχτεί δημοσίως πως ήταν αλαζονικό εκ μέρους του που είχε μιλήσει έτσι για τη Ζέτα. 

«Το μετάνιωσα γιατί ήταν άδικο και γι’ αυτήν και για εμένα» είχε αναφέρει, συμπληρώνοντας πως δεν θα είχε πρόβλημα να συνεργαστούν επί σκηνής. zeta makripoylia 3Οπως και θα γίνει τελικά, από τις 16 Φεβρουαρίου του 2023, που έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του έργου «Μια νύχτα στην Επίδαυρο». 

Μάλιστα, στον θίασο θα συμμετέχουν και η σύζυγος του Χρήστου Λούλη, Εμιλυ Κολιανδή, όπως και η Χάρις Αλεξίου, η οποία κάνει πλέον μια δεύτερη καριέρα ως ηθοποιός. 

Το καστ θα συμπληρώσουν οι Νίκος Καραθάνος, Θανάσης Αλευράς, Γιάννης Κότσιφας και Ιωάννα Μαυρέα.

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Λούλης άφησε πίσω την κόντρα με τη Μακρυπούλια – Μαζί στη θεατρική σκηνή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1352378203447426864

Τα καλύτερα

item