Μαύρο Ρόδο - Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη, Αλεξάντερ Νίκολιτς;

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η οποία φέτος έχει ξεχωρίσει στις καρδίες των τηλεθεατών ως μοναχή στη νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς επιθυμεί να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά της.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Real Life η πρωταγωνίστρια του Mega είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη Αλεξάντερ Νίκολιτς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δυο τους είναι αχώριστοι. Μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τέχνη, ενώ ο Άλεξ την έχει μυήσει και στην σκηνοθεσία. Συγκατοικούν στην Αθήνα, ενώ επισκέπτονται πολύ συχνά στο Βελιγράδι, τη γενέτειρα του. Αγαπημένος τους προορισμός είναι φυσικά το Λονδίνο, όπου γνωρίστηκαν, και ειδικά τον σκηνοθέτη, αφού μεγάλωσε, πήγε σχολείο και σπούδασε γραφιστική.

Ποιος είναι όμως ο Αλεξάντερ Νίκολιτς;

Γεννήθηκε στο Βελιγράδι το 1979. Με το ξέσπασμα του πολέμου στην Γιουγκοσλαβία το 1991, οικογένειά του κατέφυγε στο Λονδίνο. Στη συνέχεια εργάστηκε στο post production για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και επιμελήθηκε πολλά ντοκιμαντέρ.

Παράλληλα, ασχολήθηκε με την σκηνοθεσία και το σενάριο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πέντε ταινίες Μικρού μήκους, οι οποίες προβλήθηκαν σε διεθνή φεστιβάλ. Το 2009 ο Νίκολιτς Ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής και άρχισε να εργάζεται για το ντοκιμαντέρ  που αφορούν εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες.

Μέχρι στιγμής πάντως η πρωταγωνίστρια της σειράς του Mega δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαύρο Ρόδο - Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη, Αλεξάντερ Νίκολιτς;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2019469521746179785
item