Κατερίνα Ζαρίφη: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη“, η κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” συνάντησε την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. Ακόμα, εξομολογήθηκε πως η σκέψη του να αποκτήσει κάποια στιγμή ένα παιδί, δεν έχει φύγει ποτέ από το μυαλό της.

«Κάτι υπάρχει στη ζωή μου. Κακά τα ψέματα, και τα οικονομικά να μην είναι τόσο καλά, και με τη δουλειά λίγο να έχεις θέμα, όταν το γκομενικό πάει καλά, τη φωτίζει τη ζωή. Είναι σαν φωτοβολταϊκό το γκομενικό. Σου δίνει ενέργεια. Εγώ είμαι σε περίοδο φωτοβολταϊκού», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Όσο για το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά απάντησε: «Στη ζωή μου έχω μάθει ποτέ να μη λέω ποτέ. Σίγουρα θα έκανα κάτι αν ερχόταν ένα παιδί. Ακόμα και τώρα. Έχω κουράγιο για παιδί. Το θέμα “παιδί” δεν το αντιμετώπισα ποτέ μέχρι σήμερα», δήλωσε στη συνέχεια.

«Δόξα τω Θεώ ποτέ δεν ήρθα στην τραγική θέση να πρέπει να σταματήσω μια κύηση, δεν είχα ποτέ εγκυμοσύνη. Τώρα εννοείται ότι θα κράταγα και μόνη μου ένα παιδί και θα πήγαινα με την καρδιά μου και θα είχα και τα κουράγια και τις δυνάμεις να το μεγαλώσω και μόνη μου, χωρίς να έχω σύντροφο.

Αυτή η σκέψη δεν έχει φύγει από τη ζωή μου. Ο νόμος μας επιτρέπει μέχρι τα 54 να κάνουμε παιδί, μέχρι τότε δε θα φύγει αυτό, Νομίζω θα γινόμουν μαμά αγκαλιάς, θα υιοθετούσα ένα παιδάκι», αποκάλυψε η Κατερίνα Ζαρίφη


epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Ζαρίφη: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3097406087942190112
item