Θέλετε αρμονία στη ζωή σας; Αυτά είναι τα ιδανικά χρώματα για να βάψετε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας

Μπορεί η επιλογή χρωμάτων για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά να μοιάζει δύσκολη ωστόσο, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, θα επωφεληθείς από τη δύναμη των χρωμάτων.

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι κάθε δωμάτιο έχει τις δικές του ιδανικές αποχρώσεις και με κάποιο ενδεχομένως πιο σκούρο χρώμα είναι πιθανό να σαμποτάρεις τον εαυτό σου, την τύχη και τη σχέση σου.

Για παράδειγμα, όπως αναφέρεται και στο fengshuibeginner, στο υπνοδωμάτιο θα πρέπει να έχουμε ανοιχτόχρωμα χρώματα όπως το λευκό, ή οποιοδήποτε άλλο γήινο χρώμα όπως το απαλό -ανοιχτό καφέ. 

Αυτό θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε και να αναζωογονηθούμε μέσα στο υπνοδωμάτιο.

Εάν το χρώμα στους τοίχους είναι πολύ φωτεινό δεν θα μας επιτρέψει να ξεκουραστούμε ενώ εάν είναι πολύ σκούρο και θαμπό μπορεί να μας προκαλέσει μελαγχολικά συναισθήματα. 

Επίσης, τα έντονα χρώματα όπως το μπορντό και το σκούρο μπλε, μιας και δεν είναι «ήρεμα» χρώματα μπορούν να φέρουν εντάσεις στη σχέση του ζευγαριού και προβλήματα.

Οι συνιστώμενες αποχρώσεις για το σαλόνι είναι οι κρεμ, τα γαλακτερά χρώματα και όσα κατατάσσονται στην παλέτα του γκρι επειδή μπορούν να κάνουν τους καλεσμένους μας να νιώσουν άνετοι. 

Αποπνέουν μια ασφάλεια και μια σιγουριά. Το σκούρο μπλε είναι σίγουρα απαγορευτικό γιατί σύμφωνα με το Φενγκ Σούι μπορεί να φέρει αναστάτωση ενώ και το κόκκινο χρώμα μπορεί να διαταράξει την αρμονία στην οικογένεια.

Το λευκό είναι ένα χρώμα που συμβολίζει την καθαριότητα και για αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξουδετερώσει την αρνητική ενέργεια στο μπάνιο ωστόσο και το ανοιχτό μπλε χρώμα είναι ιδανικό για το μπάνιο αφού δίνει μια καταπραϋντική αίσθηση. 

Με βάση την αρχή του Φενγκ Σούι, η τουαλέτα αντιπροσωπεύει το στοιχείο του νερού, οπότε είναι καλό να αποφεύγονται το κόκκινο ή το σκούρο μοβ χρώμα επειδή υπάρχει σύγκρουση μεταξύ νερού και φωτιάς.

epirusblog.gr
5 of 5
Θέλετε αρμονία στη ζωή σας; Αυτά είναι τα ιδανικά χρώματα για να βάψετε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3950133487036238757
item