Ευρυδίκη: «Βρήκε ο πύθωνας το σκίσιμο του παντελονιού μου και μπήκε μέσα»!

Για την τρομακτική εμπειρία που είχε με ένα πύθωνα μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή η Ευρυδίκη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από τις μεγάλες της επιτυχίες, μεταξύ αυτών και περιστατικό που της συνέβη στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι της «Πυξίδα».

«Η ιδέα του σκηνοθέτη ήταν να παίξει στο βίντεο κλιπ της “Πυξίδας” ένας πύθωνας.

Ο πύθωνας ανέβηκε πάνω μου, βρήκε το σκίσιμο του παντελονιού και μπήκε μέσα. Τρόμαξα κι άρχισα να φωνάζω. Η ολόσωμη κόκκινη φόρμα έγινε σήμα κατατεθέν μου», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη.

«Το τραγούδι “Το μόνο που θυμάμαι” ήταν το πρώτο μου τραγούδι που έγινε βίντεο κλιπ. Δε θα ξεχάσω την πρώτη φορά που το ακούσαμε με τον Γιώργο Θεοφάνους στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού», συνέχισε η ίδια.

«Το “Πόσο λίγο με ξέρεις” ήταν ένα δύσκολο τραγούδι. Για το βίντεο κλιπ πήγαμε σε ένα σπίτι που υπήρχε η φήμη ότι είναι στοιχειωμένο. 

Είχα μια ανησυχία σε όλο το γύρισμα. Το “Μίσησέ με” το λάτρεψα από τη στιγμή που το δούλευε ο Γιώργος στο σπίτι», συνέχισε.

«Το “Comme ci comme ca” είναι ένα αγαπημένο τραγούδι. Από αυτό το τραγούδι θυμάμαι την αποτυχία μας στη Eurovision. Αυτός ο αποκλεισμός μού κόστισε», αποκάλυψε ακόμα η Ευρυδίκη.

epirusblog.gr
5 of 5
Ευρυδίκη: «Βρήκε ο πύθωνας το σκίσιμο του παντελονιού μου και μπήκε μέσα»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7925376894254534060
item