Ολλανδία: Σε κίνδυνο η πριγκίπισσα Αμαλία – Μαφιόζοι σχεδιάζουν την απαγωγή της

Άνω - κάτω είναι τα βασιλικά ανάκτορα στην Ολλανδία καθώς η πριγκίπισσα Αμαλία αποχώρησε άρον - άρον από την φοιτητική της εστία στο Άμστερνταμ ύστερα από πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών ότι οργάνωση μαφιόζων σχεδιάζει την απαγωγή της.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», η 18χρονη κόρη της Βασίλισσας Μαξίμα και του Βασιλιά Βίλεμ Αλεξάντερ βρίσκεται στο στόχαστρο απαγωγέων και τις τελευταίες εβδομάδες ήταν σε κατάσταση επιφυλακή οι μυστικές υπηρεσίες της Ολλανδίας.

«Η ολλανδική βασιλική οικογένεια φοβάται για τη ζωή της πριγκίπισσας Αμαλίας. Δεν μπορούσε ούτε να ξεμυτίσει από την φοιτητική εστία», υποστήριξε η 51χρονη βασίλισσα Μαξίμα επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά ότι η κόρη της κινδυνεύει.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη Σουηδία, ο 55χρονος Βασιλιάς της Ολλανδίας , Βίλεμ Αλεξάντερ και η σύζυγός του Μαξίμα δεν δίστασαν να αποκαλύψουν ότι πλέον η μεγαλύτερη κόρη τους δεν ζει στο Άμστερνταμ.

«Αυτό έχει σημαντικές συνέπειες στη ζωή της», ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός «NOS», επικαλούμενος δηλώσεις της μητέρας της 18χρονης πριγκίπισσας.

«Δεν έχει φοιτητική ζωή όπως οι άλλοι φοιτητές. Είμαι πραγματικά περήφανη γι' αυτήν για το πώς τα πέρασε όλα αυτά...», πρόσθεσε η Βασίλισσα Μαξίμα.

Στόχος οργανωμένου εγκλήματος

Πρόσφατα, ολλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Αμαλία είχε γίνει στόχος οργανωμένου εγκλήματος.

Αν και η βασιλική οικογένεια δεν είχε προβεί τότε σε σχόλιο, τα διεθνή ΜΜΕ «έδειχναν» τη διαβόητη οργάνωση μαφιόζων «Mocro Maffia» ότι κρύβεται πίσω από το σχέδιο απαγωγής της.

Η Αμαλία είχε ονειρευτεί τόσο πολύ μια κανονική φοιτητική ζωή και είχε νοικιάσει ένα μικρό διαμέρισμα στο Άμστερνταμ. Ήθελε να πηγαίνει με το ποδήλατό της στις φοιτητικές διαλέξεις.

Τώρα πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές της στην πολιτική, την ψυχολογία, τα οικονομικά και τη νομική σε κατ' οίκον εκπαίδευση, ανέφερε η μητέρα της.


epirusblog.gr
5 of 5
Ολλανδία: Σε κίνδυνο η πριγκίπισσα Αμαλία – Μαφιόζοι σχεδιάζουν την απαγωγή της
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 1590411823287435941
item