Γιάννενα: Η μπάντα του Στρατού έσωσε την παρτίδα…

Χωρίς τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Ιωαννιτών πραγματοποιήθηκε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για το ΌΧΙ, στην πόλη των Ιωαννίνων, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το πρωί της Παρασκευής.

Εμβατήρια για τη διεξαγωγή της παρέλασης παιάνισε μόνο η μπάντα της 8ης Ταξιαρχίας-Μεραρχίας, αφού φαίνεται πως η προσφορά εθελοντικής εργασίας δεν έχει και πολλή πέραση στην πόλη μας… μετά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στους εργαζόμενους των δομών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας και τη διοίκηση του Δήμου Ιωαννιτών, το τελευταίο διάστημα.

Η έκκληση της δημοτικής αρχής προς τους μουσικούς που για χρόνια στελεχώνουν την Φιλαρμονική και ενόσω είναι στον άερα η προκήρυξη για την πρόσληψη του προσωπικού – δηλαδή πάνω κάτω των ίδιων ανθρώπων – δεν έπιασε τόπο. 

Φέρονται να υπέγραψαν τις υπεύθυνες δηλώσεις για προσφορά εθελοντικής εργασίας και χωρίς αξιώσεις για αμοιβή ή ασφαλιστική κάλυψη, περίπου 7 μουσικοί, γεγονός που κρίθηκε από τον αρχιμουσικό πως δεν ήταν αρκετό για να κατεβάσει το σύνολο στην παρέλαση.

Έτσι, αναγκαστικά, την υποχρέωση κάλυψης της ανάγκης μουσικής επένδυσης με στρατιωτικά εμβατήρια της σημερινής παρέλασης ανέλαβε το αντίστοιχο τμήμα του στρατού μας.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Η μπάντα του Στρατού έσωσε την παρτίδα…
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3009148893837001241

Τα καλύτερα

item