Νίκος Δένδιας: Ήχησαν οι σειρήνες στο Κίεβο και μεταφέρθηκε με ασφάλεια σε καταφύγιο

Ο Νίκος Δένδιας επισκέπτεται το Κίεβο, όπου σήμερα ήχησαν οι σειρήνες την ώρα της επίσκεψής του στο ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να συναντηθεί με τον ομόλογό του, Ντμίτρι Κουλέμπα. 

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο υπουργός Εξωτερικών και η ελληνική αντιπροσωπεία είναι καλά και βρίσκονται σε καταφύγιο, μαζί με τον Ουκρανό ΥΠΕΞ.

Σημειώνεται πως κατά την έναρξη επίσκεψής του στο Κίεβο, ο υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε στην ελληνική πρεσβεία με την πρόεδρο της ομάδας φιλίας Ελλάδας-Ουκρανίας του ουκρανικού κοινοβουλίου, Τετιάνα Πλάσκοβα (Tetiana Plachkova), τον πρύτανη του κρατικού πανεπιστημίου Μαριούπολης Μίκολα Τροφιμένκο (Mykola Trofymenko), και την επιτετραμμένη της πρεσβείας της Κύπρου, Λίνα Θεμιστοκλέους.

Στην ατζέντα βρέθηκαν η κοινοβουλευτική διπλωματία, οι σχέσεις Ελλάδας-Ουκρανίας, η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η Ευρωπαϊκή Ένωση, ακαδημαϊκά θέματα και η ελληνική ομογένεια, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Ο κ. Δένδιας καταδίκασε πλήρως τον αναθεωρητισμό. Επίσης, ευχαρίστησε την κ. Θεμιστοκλέους για τη συνεισφορά της στις επιχειρήσεις επαναπατρισμού από την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων Ελλήνων πολιτών και ομογενών.


epirusblog.gr
5 of 5
Νίκος Δένδιας: Ήχησαν οι σειρήνες στο Κίεβο και μεταφέρθηκε με ασφάλεια σε καταφύγιο
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 9103509020117756483
item