Αποστόλης Τότσικας: «Είμαι αντι - ηθοποιός - Η αξία σου θα φανεί και η ίντριγκα θα μαθευτεί»

Ο Αποστόλης Τότσικας παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Σήμερα Παρασκευή (28/10) γνωστός ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρόλο του στη «Γη της Ελιάς», τη σχέση με τα παιδιά του και τον ανταγωνισμό που έχει ζήσει στον χώρο της υποκριτικής.

«Εμφανίζομαι στη “Γη της Ελιάς” μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου, που μου κάνει την τιμή να είμαι στο καστ. Ο Σωκράτης στη “Γη της Ελιάς” θα ταράξει τα νερά.

Με τον Αντρέα Γεωργίου είναι πάντα, μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, περνάμε τέλεια, γελάμε», είπε αρχικά ο Αποστόλης Τότσικας για τη «Γη της Ελιάς». 

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό στον χώρο της υποκριτικής, ο ηθοποιός είπε:

«Ήμουν ένα παιδί που μου είχαν εμπιστοσύνη και οι 2 γονείς μου, με τον πατέρα μου είχαμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Υπήρχαν συμπρωταγωνιστές μου που με ανταγωνίζονταν, αλλά τι να κάνω;

Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Αυτό που δηλώνω είναι ότι είμαι αντι – ηθοποιός. Η αξία σου θα φανεί και η ίντριγκα θα μαθευτεί».

«Είμαι πολύ κακός στα οικονομικά. Τελευταία δεν το κάνω, έχω έναν άνθρωπο που μιλάει για εμένα. Είναι πολύ ωραίο πράγμα που έγινα σε μικρή ηλικία πατέρας, γίνεσαι ακόμα καλύτερος. 

Βλέπω πράγματα στα παιδιά μου μια αναρχία, που την είχα κι εγώ ως παιδί», είπε ο Αποστόλης Τότσικας σχετικά με τα παιδιά του.

«Μπορεί ο κάθε άνδρας να στο παίξει πολύ μάγκας, αλλά είναι πολύ λίγος, όταν έρχεται αντιμέτωπος με μια γυναίκα που γεννάει», δήλωσε ο Αποστόλης Τότσικας. 

Τέλος, μιλώντας για τις ερωτικές σκηνές στις σειρές και την αντίδραση των παιδιών του, ο Αποστόλης Τότσικας αποκάλυψε τα εξής:

«Φίλησα στο σίριαλ την Τζένη Θεωνά και γύρισε ο γιος μου και είπε στην γυναίκα μου “ο μπαμπάς θα γυρίσει σπίτι;”». 

epirusblog.gr
5 of 5
Αποστόλης Τότσικας: «Είμαι αντι - ηθοποιός - Η αξία σου θα φανεί και η ίντριγκα θα μαθευτεί»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7957434986079240975
item