Άντζελα Γκερέκου: «Δε θα απαντήσω στις γελοιότητες που γράφουν πως θα υιοθετήσω παιδί»

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του θεάτρου Τέχνης κι εκεί την συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ που για ακόμη μια χρονιά πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Η Γη της Ελιάς» απάντησε και  στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες να υιοθετήσει ένα παιδάκι χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό της.

«Δε θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες που γράφουν για μένα, ότι θα υιοθετήσω παιδί. Συγγνώμη που το λέω γελοιότητες αλλά όταν δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια… Αυτό εννοώ. Είναι ένα ευλογημένο θέμα αυτό της υιοθεσίας αλλά σχετικά με τα ψέματα και την παραπληροφόρηση, ας κάνουν καλύτερη δουλειά τα κίτρινα περιοδικά και sites. Tα διαχειρίζομαι ψύχραιμα αυτά.

Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και λυπάμαι πολύ που υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στη διαδικασία να βγάλουν το ψωμάκι τους, το οποίο σέβομαι και εκτιμώ, προσπαθώντας μέσα από εντελώς μεγάλα ψέματα που καμία σχέση δεν έχουν με την αλήθεια και δημιουργούν ιστορίες. Μάλλον θέλουν βραβείο κίτρινης σεναριογραφίας. 

Δεν πειράζει, ας σκεφτούν ότι δεν κάνει καλό και στη δική τους ψυχή όλο αυτό» είπε η Άντζελα Γκερέκου.

epirusblog.gr
5 of 5
Άντζελα Γκερέκου: «Δε θα απαντήσω στις γελοιότητες που γράφουν πως θα υιοθετήσω παιδί»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8665042430643950996
item