Η Κλέλια Πανταζή για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ήταν ο μεγάλος αδερφός που δεν είχα»

Σοκ και μεγάλη θλίψη προκάλεσε στο πανελλήνιο η ξαφνική είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Ο Ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών μετά από μάχη που έδινε με μια σπάνια μορφή καρκίνου τα τελευταία δύο χρόνια.

Συντετριμμένη με τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη είναι η Κλέλια Παντζή η οποία βρέθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑI όπου και μίλησε στον Γιάννη Παπαδόπουλο για την γνωριμία της με τον σπουδαίο Έλληνα πρωταθλητή.

«Τον γνώρισα την ημέρα που πήρα το Ολυμπιακό μου μετάλλιο καθώς το βράδυ πήγαμε για τη συνέντευξη στο στούντιο της ΕΡΤ και εκεί έπαιξαν την ανασκόπηση της ημέρας με τις προσπάθειες όλων των Ελλήνων αθλητών. 

Εκεί είδα σε βίντεο ένα παλικάρι πεσμένο στο ταπί του αγώνα να φωνάζει "έσπασε, μαμά μου, έσπασε". Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να πάω να τον βρω στο Ολυμπιακό χωριό, να προσπαθήσω με την παιδικότητα μου να του περάσω λίγη χαρά και νιώσει καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά η Κλέλια Πανταζή.

Και συνέχισε: «Ήταν όλη η στάση ζωής που είχε… Το ήθος του, η γενναιοδωρία του. Συνομιλούσαμε και λέγαμε τι ωραία που τα είπε εκεί ή στο άλλο και προσπαθούσε ο ένας να αντιγράψει τον άλλον. Τον είχα σαν παράδειγμα σε πολλά πράγματα».

Τέλος, για το σημείωμα που είχε ετοιμάσει ο ίδιος για τον θάνατό του η Κλέλια Πανταζή είπε συγκινημένη: «Προσπαθώ να τον κάνω εικόνα να κάθεται και να γράφει, να οργανώνει τη σκέψη του για να αφήσει όλο αυτό το σημείωμα σε εμάς. Πόσο δύσκολο μπορεί να ήταν για εκείνον, για την γυναίκα του, για τα παιδιά του».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:epirusblog.gr
5 of 5
Η Κλέλια Πανταζή για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ήταν ο μεγάλος αδερφός που δεν είχα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4856744165490762550
item