Η οργή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τον πατέρα της: «Μου φερόσουν σαν σκυλί, να καείς στην κόλαση»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγορεί τον πατέρα της πως κατέστρεψε την ψυχική της υγεία και την αυτοπεποίθησή της στα χρόνια της ασφυκτικής κηδεμονίας του.

«Παρακαλούσα να νιώσεις έστω 5 λεπτά από τον πόνο που ένιωθα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ποπ σταρ που καταλογίζει στην οικογένειά της πολλά απο τα δεινά της ζωής της.

Η διάσημη τραγουδίστρια πέρασε σε έναν ακόμα γύρο επιθέσεων προς τον πατέρα της, μέσω των social media, κατηγορώντας τον για την κακή του συμπεριφορά απέναντί της. 

«Γιατί εσύ και ολόκληρη η οικογένεια συμφωνήσατε να μου συμπεριφέρεστε σαν να είμαι σκύλος; Τι σε κάνει τόσο ξεχωριστό; Τι κάνει τις άλλες κόρες σου τόσο ξεχωριστές που μου που φέρθηκες σε εμένα λες και είμαι κάτι ακόμα χειρότερο από σκυλί;», γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram.

Όπως αναφέρει παρακάτω, κάθε μέρα προσευχόταν στον Θεό για να νιώσει ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς έστω πέντε λεπτά από τον πόνο που της προκάλεσε. «Παρακαλούσα να καείς στην κόλαση», σημειώνει

Ωστόσο, ο πατέρας της την έκανε επίσης, να αμφιβάλλει για την εμφάνισή της, όπως λέει η ίδια. «Δεν ένιωθα τίποτα. Ήμουν λυπημένη, δεν είχα λόγο στην εμφάνισή μου ούτε στις φωτογραφίσεις.

Έπρεπε μόνιμα να ακολουθώ οδηγίες. Θα το λέω μέχρι την ώρα που θα πεθάνω. Η οικογένειά μου μου κατέστρεψε τη ζωή», εξηγεί.

Η 40χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε επίσης πέντε ξεχωριστά στιγμιότυπα στην εφαρμογή, όπου εξηγεί πώς της φερόταν ο πατέρας της κατά τη διάρκεια της 13χρονης κηδεμονίας της, κάνοντάς την να αισθάνεται η πιο «άσχημη».

«Ο πατέρας μου μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι χοντρή, οπότε ποτέ δεν ένιωσα όμορφη ή αρκετά καλή. Δεν στάθηκε ποτέ σαν πατέρας δίπλα μου, γιατί ήταν μονίμως μεθυσμένος. 

Ο λόγος που μιλάω συνεχώς για αυτό είναι γιατί ξέρω ότι προσπαθώ να παρουσιάσω τον εαυτό μου σαν όμορφο και τέλειο, όμως ξέρω πως είναι να νιώθεις άσχημος και φοβισμένος», δηλώνει.

Η Μπρίτνει ολοκλήρωσε τα μηνύματά της, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες να «νιώσουν όμορφα σήμερα!» 

Οι τελευταίοι ισχυρισμοί της ακολουθούν μια πληθώρα ισχυρισμών που έκανε εναντίον του πατέρα της σε μια μαρτυρία βόμβα στο δικαστήριο τον Ιούνιο του 2021. 

Ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να έχει μια ενδομήτρια συσκευή (IUD) για να μην μείνει έγκυος, είχε νοσοκόμες που φρόντιζαν να μην φύγει από το σπίτι της για ένα μήνα και ήταν υπό απόλυτο «έλεγχο» διαρκώς. 

Η Μπρίτνει απελευθερώθηκε απο την ασφυκτική κηδεμονία στις 12 Νοεμβρίου του 2022.

epirusblog.gr
5 of 5
Η οργή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τον πατέρα της: «Μου φερόσουν σαν σκυλί, να καείς στην κόλαση»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6690748589090560840
item