Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας έκαναν το επόµενο βήµα στη σχέση τους. 

Η ξανθιά καλλονή και ο νικητής του «Survivor», σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, εδώ και λίγο καιρό µένουν µαζί στο Παγκράτι και ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Ο Στάθης, µάλιστα, σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα και τη δημοσιογράφο επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση δηλώνοντας μάλιστα πως η συγκατοίκηση κυλάει τέλεια.

«Μένουµε πλέον µαζί στο κέντρο της Αθήνας. Η συγκατοίκηση είναι τέλεια. Περνάµε υπέροχα µαζί», αποκάλυψε ο Στάθης Σχίζας.

Ο ίδιος στάζει µέλι όταν µιλάει για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και απαντά σε όσους τη θεωρούν απλώς µια Barbie: «Μπορεί λόγω της εµφάνισής της να νοµίζουν κάποιοι ότι είναι απλώς µια Barbie, που τα περιµένει όλα έτοιµα, αλλά είναι το άκρως αντίθετο. 

Είναι µια γυναίκα πάρα πολύ δυναµική, που δουλεύει από το πρωί µέχρι το βράδυ, τα καταφέρνει όλα µόνη της και δεν έχει ανάγκη κανέναν».

 

Ο Στάθης Σχίζας απάντησε και για το ενδεχόµενο οι δυο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας: «Ακόµα είναι νωρίς να µιλάµε για γάµο. Αλλωστε, ο γάµος δεν είναι κάτι πέρα από ένα χαρτί. 

Εµένα µε ενδιαφέρει να είµαστε αγαπηµένοι και ευτυχισµένοι. Εξάλλου, βλέπουµε ζευγάρια παντρεµένα που δεν είναι αγαπηµένα ούτε ερωτευµένα».

Το λαµπερό ζευγάρι κάνει συνέχεια δηµόσιες εµφανίσεις, αφού, όπως λένε χαρακτηριστικά, πλέον δεν µπορούν ο ένας µακριά από τον άλλον.

epirusblog.gr
5 of 5
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5350529224245246562
item