Το κορμί της Ζιζέλ Μπούντχεν ανασταίνει και νεκρούς

Η Ζιζέλ Καρολίν Μπoύντχεν είναι Βραζιλιάνα μοντέλο. Έχει συνεργαστεί με την εταιρία Victoria’s Secret και σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη τα τελευταία 8 χρόνια. 

 

Το 2014 αναδείχθηκε από το ίδιο περιοδικό ως η 89η πιο ισχυρή γυναίκα παγκοσμίως.

Η Ζιζέλ δεν χρειάζεται συστάσεις, έχει καταφέρει ο κόσμος, παγκοσμίως, να την αναγνωρίζει και να τη λατρεύει για το θεϊκό της κορμί.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστός ο χωρισμός της από τον αστέρα του NFL, Τομ Μπρέιντι.

Φήμες αναφέρουν ότι αιτία του χωρισμού είναι ότι το γεγονός ότι ο Τομ Μπρέιντι αποφάσισε να επιστρέψει στους αγώνες μετά την οριστική του αποχώρηση κάτι που δεν άρεσε καθόλου το διάσημο μοντέλο!

Εγώ είμαι σπίτι με τα παιδιά και αυτός λείπει συνέχεια σε αγώνες φέρεται να είπε σε πρόσωπο από το κοντινό της περιβάλλον

Οπως και η φρεσκοχωρισμένη Wanda Nara έτσι και η Ζιζέλ δεν έχασε την ευκαιρία και μέσω από το instagram δείχνει σε όλους εντυπωσιακά της προσόντα στα 42 της χρόνια!

Οι αναλογίες και η ευλυγισία της κλέβουν τις εντυπώσεις και κερδίζουν χιλιάδες likes ενώ δεν λείπουν ποτέ και τα αποθεωτικά σχόλια που εξυμνούν τη γοητεία και το σώμα της ενώ αυτή στέλνει καρδο΄λες.

epirusblog.gr
5 of 5
Το κορμί της Ζιζέλ Μπούντχεν ανασταίνει και νεκρούς
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5887221943305583392
item