Δήμητρα Ματσούκα για Πάνο Σταθακόπουλο: «Δεν είμαι σίγουρη ότι τον γνωρίζω τον κύριο, ποιος είναι;»

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, για τον Πάνο Σταθακόπουλο, ο οποίος  είχε δηλώσει λίγες ώρες πριν πως στο παρελθόν του είχαν χρεώσει σαν σχέση την ηθοποιό, την οποία ωστόσο δεν έχει γνωρίσει ποτέ προσωπικά.

Όταν ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη δήλωση η Δήμητρα Ματσούκα απάντησε: «Είμαι πάρα πολύ κακή με τα ονόματα και δεν είμαι σίγουρη ότι τον γνωρίζω τον κύριο. Ποιος είναι; Σας απαντάω και ελπίζω ο άνθρωπος να μην με παρεξηγήσει, αλλά δεν είμαι καθόλου καλή με τα ονόματα».

Κατόπιν πρόσθεσε: «Συνέβη το εξής και μου έκανε μεγάλη εντύπωση χθες που πήγα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Είχε μπει κάτι στο μάτι μου και δάκρυζα και το σχολιάσαμε γελώντας αυτό και οι δυο. Το διάβασα παντού και μάλιστα σε sites δημοσιογραφικά, σοβαρά ας πούμε, “ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Ματσούκα”, “δάκρυσε στην εκπομπή”.

Εγώ που δεν κάνω λοιπόν συχνά story, φανταστείτε τι έπαθα που ήθελα να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό. Όχι, δεν έκλαψα σε καμία εκπομπή. Είναι αστείο τώρα που μιλάμε για αυτό αλλά είναι όμως ενδεικτικό του πως λειτουργούν τα media σήμερα σε αυτή τη χώρα».

epirusblog.gr
5 of 5
Δήμητρα Ματσούκα για Πάνο Σταθακόπουλο: «Δεν είμαι σίγουρη ότι τον γνωρίζω τον κύριο, ποιος είναι;»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4965399498144910890
item