Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ: Bάζουν τέλος στις φήμες χωρισμού

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βάζουν τέλος στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, καθώς βρέθηκαν σε ρομαντικό δείπνο στη Νέα Υόρκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Βικτόρια Μπέκαμ αφαίρεσε το τατουάζ, που είχε κάνει ως ένδειξη της αγάπης της στον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ, άρχισαν να κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο να προέκυψαν «σύννεφα» στον γάμο τους.

Πιασμένοι χέρι-χέρι και ερωτευμένοι απαθανατίστηκαν να βγαίνουν από ένα εστιατόριο, αφού είχαν απολαύσει ένα ρομαντικό γεύμα.

Η Βικτόρια Μπέκαμ φορώντας γυαλιά ηλίου και ένα κομψό πράσινο φόρεμα, χαμογέλασε στους φωτογράφους. 

Αντιστοίχως και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής γοητευτικός μέσα σε ένα μπλε κοστούμι συνόδευσε τη γυναίκα του.

SPL5494768_005
SPL5494768_007
SPL5494768_001

Πέραν των φωτογραφιών που ήρθαν για να τραβήξουν μία κόκκινη γραμμή στις «κακές γλώσσες» του Χόλιγουντ, η Βικτόρια Μπέκαμ μόλις φούντωσαν οι φήμες που ήθελαν το ζεύγος να τραβάει δρόμους χωριστούς, είχε διαψεύσει τα πάντα, με συνέντευξή της στην εκπομπή «Today».

Ο λόγος που εξαφάνισε τα αρχικά του πρώην ποδοσφαιριστή από το χέρι της είναι αισθητικός.«Απλά δεν μου φαίνονται τόσο ωραία. 

Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό» είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης άρχισαν να κάνουν εικασίες πως θα εγκατέλειπα τον σύζυγό μου. Όχι, απλά είχα βαρεθεί το τατουάζ. Είναι τόσο απλό».

Ακόμη, η Μπέκαμ τόνισε ότι κάποια από τα τατουάζ, τα οποία είχε κάνει «πριν από πολύ, πολύ καιρό», είχαν αρχίσει να ξεθωριάζουν και να παίρνουν ένα «κάπως μπλε» χρώμα, οπότε η αφαίρεσή τους ήταν επόμενο.

epirusblog.gr
5 of 5
Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ: Bάζουν τέλος στις φήμες χωρισμού
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5825633939113551976
item