90% επιδότηση για την ψηφιακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων

Τη δυνατότητα να αναβαθμιστούν ψηφιακά έχουν οι επιχειρήσεις μέσω του νέου προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0». 

Η διαδικασία των αιτήσεων έχει ήδη λάβει παράταση έως τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου με επιδότηση που φτάνει το 90% της επένδυσης, ενώ το ύψος  της κυμαίνεται από 1.000 έως καιτις 18.000 ευρώ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στις ελληνικές επιχειρήσεις που απασχολούν έως 250 εργαζόμενους και επιθυμούν να κάνουν το επόμενο βήμα και να μπουν στην ψηφιακή εποχή. 

Για τη διαδικασία υποβολής της αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα, αλλά και για τα προτεινόμενα ψηφιακά εργαλεία οι επιχειρηματίες μπορούν να ενημερωθούν μέσω της ειδικά διαμορφωμένης σελίδας της COSMOTE

Το πρόγραμμα θα τρέξει υπό την μορφή χορήγησης κουπονιών (vouchers) στους δικαιούχους, με δυνατότητα επιδότησης λύσεων από 1 έως 3 χρόνια. 

Σκοπός της δράσης είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας.

Οι επαγγελματίες μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος της COSMOTE θα επικοινωνήσει μαζί τους, για να τους καθοδηγήσει, να τους συμβουλέψει και να τους βοηθήσει να αξιοποιήσουν την επιδότηση του προγράμματος, επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που ταιριάζουν στη δική τους επιχείρηση και θα τους οδηγήσουν με επιτυχία στον ψηφιακό μετασχηματισμό της. 

Οι τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες που προσφέρει η COSMOTE στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία για ΜμΕ» αφορούν σε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών: υπηρεσίες που υποστηρίζουν την καθημερινή συνεργασία μιας επιχείρησης μέσω cloud όπως είναι το COSMOTE Digital Office, υπηρεσίες IoT για παρακολούθηση στόλου, όπως το COSMOTE Fleet Tracker, η γνωστή σουίτα παραγωγικότητας Microsoft 365, λύσεις για ενίσχυση ασφάλειας στο διαδίκτυο αλλά και δημιουργίας e-shop (COSMOTE New E-shop4U και COSMOTE Your Business online).

Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, η COSMOTE παραμένει ο κατεξοχήν εξιδεικευμένος συνεργάτης στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, παρέχοντας τις κατάλληλες λύσεις τεχνολογίας και την καθοδήγηση που χρειάζονται, για να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να αναπτυχθούν.

epirusblog.gr
5 of 5
90% επιδότηση για την ψηφιακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3074577872825148307
item