6 κινήσεις που θα σας κάνουν πιο ελκυστικές σύμφωνα με τους experts

Ψεκάσου με το αγαπημένο σου άρωμα

«Η τέχνη του να φοράς το άρωμά σου μπορεί να γίνει από μόνη της σέξι», λέει η Sylvaine Delacourte, διευθύντρια ανάπτυξης αρωμάτων της Guerlain. «Όταν βάζεις μερικές σταγόνες στο λαιμό σου ή ψεκάζεις λίγο στα μαλλιά σου το βράδυ είναι μία υπενθύμιση της θηλυκότητάς σου που σου επιτρέπει να μαγεύεις.

«Μπορείς να φοράς κάτι κλασικά ρομαντικό, με πικάντικες ή φλοράλ νότες, ο τύπος του αρώματος όμως δεν έχει σημασία εφόσον σε κάνει να νιώθεις υπέροχη», κατέληξε.

Στάσου ίσια

«Κοίταξε τον τρόπο που στηρίζουν το σώμα τους οι χορεύτριες και οι αθλήτριες: τα ισχία τους είναι ευθυγραμμισμένα, οι ώμοι τους ίσιοι, δεν καμπουριάζουν. Αποδίδουν ζωντάνια και ενέργεια», εξηγεί ο Martin Lloyd-Elliott, ψυχοθεραπευτής απόφοιτος του London Institute for the Study of Human Sexuality.

Η γλώσσα του σώματος

Ορισμένες κινήσεις, συνήθως αυτές που συμπεριλαμβάνουν άγγιγμα, εκφράζουν μια αισθαντικότητα που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις προκλητική. Άγγιξε ελαφρά το χείλος του ποτηριού σου, παίξε με το κολιέ σου, ή ακούμπησε τα δάχτυλά σου στο λαιμό σου, προτείνει ο body-language coach Jack Brown.

Ανακάτεψε τα μαλλιά σου

«Χτενίσου κανονικά και μετά "χάλασε" τα λιγάκι», λέει ο hairstylist Harry Josh. «Βγες στον αέρα, κοιμήσου. Την επόμενη μέρα θα δείχνουν τέλεια ατημέλητα. Μετά ανασήκωσε τις ρίζες με τα δάχτυλά σου για να μην «καθίσουν» - αυτό μοιάζει με αυτό που θα τους συνέβαινε φυσικά αν κυλιόσουν στο κρεβάτι.

Περπάτησε

Μελέτη από το Πανεπιστήμιο McMaster στον Καναδά βρήκε πως όσο περισσότερα βήματα κάνεις μέσα στη μέρα, τόσο καλύτερα νιώθεις με το σώμα σου.

Μην κρατάς τα όμορφα εσώρουχα για ιδιαίτερες περιπτώσεις

Αυτό λέει η Γαλλίδα σχεδιάστρια εσωρούχων Chantal Thomass. «Αν νιώθεις όμορφη κάτω απ’ οτιδήποτε φοράς, τότε δείχνεις καλύτερη. Φόρα τα αγαπημένα σου εσώρουχα κάθε μέρα».

Τα μπαλκονέ σουτιέν ανασηκώνουν το στήθος, κάτι που είναι πάντα θετικό, και κολακεύουν τα περισσότερα μεγέθη. 

Επιπλέον λεπτομέρειες όπως σταυρωτές τιράντες και στοιχεία που αποκαλύπτουν κάτι παραπάνω προσθέτουν κάτι το ιδιαίτερο και «πικάντικο». Όταν κοιμάσαι με κάτι όμορφο, επίσης, ανεβάζει την ερωτική σου διάθεση.

epirusblog.gr
5 of 5
6 κινήσεις που θα σας κάνουν πιο ελκυστικές σύμφωνα με τους experts
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2052990523116846973
item