Σεπόλια: «Θα σας κάψω όλους» απειλούσε ο 53χρονος -Η σύζυγός του έδινε 10.000 ευρώ στη μητέρα για να σωπάσει

Με καταιγιστικούς ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και έκδοσης του 12χρονου παιδιού στα Σεπόλια από τον 53χρονο.

Από την ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως διαμορφώνονται νέα δεδομένα στην υπόθεση των Σεπολίων, που έχει προκαλέσει «μούδιασμα» σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Σε συνέχεια της καταγγελίας από τη μητέρα της 12χρονης για προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης από τη σύζυγο του κατηγορουμένου, η γιαγιά της ανήλικης αποκάλυψε στην εκπομπή «Live News» του Mega πως η εν λόγω γυναίκα έδινε 10.000 ευρώ στην κόρη της για να «ξεχαστούν» οι βιασμοί.

Όπως είπε η γιαγιά του κοριτσιού, έγινε απόπειρα δωροδοκίας της οικογένειας της ανήλικης, προκειμένου να μην καταγγείλουν το περιστατικό.

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν από πόσες ημέρες. 

Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς, και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει "θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα"».

Σύμφωνα με την ίδια, η κόρη της απάντησε πως δεν θέλει τα χρήματα και έφυγε. «Πήγε η γυναίκα του (του 53χρονου) να τους πληρώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα-νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι, 9 χρόνων το αγοράκι (αδελφός 12χρονης), πήγε εκεί στην πλατεία, απέναντι, στο περίπτερο, και το κυνηγούσε, το κυνηγούσε, να το χτυπήσει, να το βιάσει. 

Το παιδί έτρεξε, δεν το άφηνε να μπει στο σπίτι του και ήρθε επάνω σε εμένα, το βρήκε ο αδελφός του σχεδόν λιπόθυμο. "Τι έπαθες, παιδί μου;". "Με κυνηγούσε ο…". Και λέω στη νύφη μου "πάρε την αστυνομία" και πήρε αμέσως τη ΓΑΔΑ, τη δικηγόρο, και το κατήγγειλε».

Η σύζυγος «προσπαθούσε να το καλύψει» κατήγγειλε η γιαγιά της 12χρονης

Συνεχίζοντας, κατήγγειλε πως πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του 53χρονου για να της πει τι έχει κάνει ο σύζυγός της και αυτή -αντί να τον καταγγείλει- προσπάθησε να πείσει τη μητέρα της 12χρονης να μην το καταγγείλει και να σταματήσει η κατρακύλα…

«Το ίδιο βράδυ πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού να το καταγγείλω και με έστειλαν στη ΓΑΔΑ. Από εκεί ξεκίνησε η καταγγελία μου. 

Το παιδί πήγε στους ιατροδικαστές και τα πάντα. Όταν τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη μέρα τη γυναίκα του στο messenger, γιατί δεν είχα το κινητό της και της έστειλα μήνυμα και της λέω: "Σας παρακαλώ πάρτε με τηλέφωνο είναι επείγον". Και με πήρε και της είπα…

»Ξέρετε τι γύρισε και μου είπε; "Αχ, τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα μην καταστραφούν οι οικογένειές μας;". Προσπαθούσε να το καλύψει κιόλας και μου έλεγε "σε παρακαλώ μην πας και τον καταγγείλεις και ότι θες θα κάνω με ψυχολόγους στο παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά". 

Της λέω «είσαι σοβαρή;» Η ίδια έπρεπε να είχε πάει να το καταγγείλει. Όχι να μου λέει αυτά τα πράγματα», ισχυρίστηκε.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μικρή

Σε ό,τι αφορά στο παιδάκι, όπως λέει η γιαγιά της, είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. «Έχει κλειστεί το παιδί μέσα, κλαίει όλη μέρα. Εγώ δεν τον ήξερα, λέω την αλήθεια, δεν τον ήξερα καν τον άνθρωπο. Δε μου άρεσε όταν είδα να ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής. 

Εγώ δεν ασχολούμαι με τα κινητά, έχω ένα απλό κινητό και μου δείχνουν τα άλλα τα εγγόνια μου τα μεγάλα, ‘δες εδώ ανεβάζει φωτογραφίες’. Η θεία τα είδε. Είδε τα μηνύματα στο τηλέφωνο.

»Είδε το τηλέφωνο και είδε το παιδί να ασχολείται και λέει να δω τι είναι αυτά και τα βρήκε όλα αυτά και φρίκαρε. Τα είδε όλα και κανόνισε από εκεί και πήγαν κατευθείαν στη ΓΑΔΑ η μάνα και έκανε την καταγγελία».

Θεοδωρικάκος: «Νιώθω αποτροπιασμό γι' αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας»

Τηλεοπτική παρέμβαση για την υπόθεση συστηματικών βιασμών της 12χρονης έκανε το απόγευμα της Τρίτης (11/10) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μέσω δηλώσεών του στην εκπομπή «Live News» του Mega, ο κ. Θεοδωρικάκος ξεκαθάρισε ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει, ώστε να μη μείνει καμία σκιά και να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη: «Θα μιλήσω σαν πατέρας. Νιώθω αποτροπιασμό γι' αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας».

Και πρόσθεσε: «Η Αστυνομία έχει κάνει τη δουλειά της με άψογο τρόπο. Θα μάθουμε όλη την αλήθεια όποιος κι αν εμπλέκεται. Όλα στο φως, δεν θα μείνει καμία σκιά. Θα αποκαλυφθούν όσοι εμπλέκονται. Η ιστορία θα πάει μέχρι τέλους και όλοι θα αποδοθούν στη Δικαιοσύνη».

epirusblog.gr
5 of 5
Σεπόλια: «Θα σας κάψω όλους» απειλούσε ο 53χρονος -Η σύζυγός του έδινε 10.000 ευρώ στη μητέρα για να σωπάσει
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6115094428659934134
item