Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα η 38χρονη που έριξε οξύ στον σύντροφό της, πήρε αναβολή για να απολογηθεί [βίντεο]

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 38χρονη δράστις της επίθεσης με οξύ κατά του πρώην συζύγου της.

Η 38χρονη ζήτησε και πήρε αναβολή για να απολογηθεί το Σάββατο.

Σημειώνεται ότι τη 38χρονη μετά την επίθεση παρέμενε άφαντη για μέρες. Αποφάσισε να παραδοθεί χθες, προσερχόμενη στο ΑΤ Ηρακλείου όπου και συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, η 38χρονη τρεις μέρες μετά το συμβάν, και μία ημέρα μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης, παραδόθηκε χθες αυτοβούλως στις αρχές, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα.

Μάλιστα, η παράδοσή της έγινε σε προκαθορισμένο μέρος μετά από συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ. και οδηγήθηκε με τα αστυνομικά τζιπ στο Αστυνομικό Μέγαρο λίγο μετά τις 7 χθες το απόγευμα.

Σε βάρος της 38χρονης έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr ο ένας εκ των δυο συνηγόρων της 38χρονης, ο Μανώλης Δρακωνάκης ανέφερε ότι « Είχαμε μια ομαλή μετάβαση στο αστυνομικό τμήμα. Η διαδικασία έγινε με όλα τα νόμιμα μέσα και όπως έπρεπε. 

Από εκεί και πέρα αναμένουμε σήμερα να πάρουμε σήμερα μια προθεσμία. Είχαμε μια επικοινωνία με την φερόμενη ως δράστιδα. Είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ. Δεν είναι απλό αυτό που έχει περάσει»

Παράλληλα ο κ. Δρακωνάκης ανέφερε ότι «Σήμερα μεταβήκαμε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή πήραμε την προθεσμία με βάση τον νόμο και θα απολογηθούμε το Σάββατο. Η εντολέας μου είναι ακόμα σε σοκ. Είναι μια απλή γυναίκα η οποία παρουσιάζεται πολύ σκληρή ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 

Είναι μια γυναίκα με ευαισθησίες. Το θέμα δεν είναι πολλές φορές τι προκαλούμε στους άλλους αλλά τι μας οδηγεί, με τι τρόπο το προκαλούμε και με τι αποτέλεσμα. 

Πάντως δεν είχε σκοπό ούτε να σκοτώσει ούτε να βλάψει. Είχε πάρα πολλές ευκαιρίες να το πράξει αυτό. Υπήρξε βία και την ώθησε να προβεί σε αυτό. Παράλληλα σενάρια αποτελούν οι ισχυρισμοί ότι υπήρχαν συνεργοί που την βοήθησαν. ».

epirusblog.gr
5 of 5
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα η 38χρονη που έριξε οξύ στον σύντροφό της, πήρε αναβολή για να απολογηθεί [βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8663753176192219066
item