Γιάννενα: Στο Εφετείο ο καθηγητής Μουσικής που ασελγούσε για 3 μήνες σε 12χρονη μαθήτρια

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ιωαννίνων θα καθίσει ξανά ο καθηγητής Μουσικής, ο οποίος καταδικάστηκε για ασέλγεια που άσκησε για τρείς μήνες σε 12χρονη μαθήτρια μουσικού σχολείου στα Ιωάννινα.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2016 όταν η μαθήτρια είχε βρει το θάρρος να εκμυστηρευτεί στην μητέρα της τα όσα βίωνε στην αίθουσα διδασκαλίας από τον 53χρονο τότε καθηγητή της.

Μετά την εξομολόγηση του παιδιού οι γονείς του πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό καταθέτοντας μήνυση εναντίον του εκπαιδευτικού.

Ο καθηγητής δεν συνελήφθη τότε λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου αλλά μετά την ολοκλήρωση της κυρίας ανάκρισης η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης με τον καθηγητή να καταδικάζεται πρωτόδικα σε 8 χρόνια κάθειρξης.

Αμέσως μετά την απόφαση ο καθηγητής έκανε χρήση του δικαιώματος της έφεσης και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα Παρασκευή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ιωαννίνων εκδικάζεται η υπόθεση με τον 59 χρόνο εκπαιδευτικό να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου κάτω των 14 ετών και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στο Εφετείο ο καθηγητής Μουσικής που ασελγούσε για 3 μήνες σε 12χρονη μαθήτρια
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7625553295795198637

Τα καλύτερα

item