Σκρέκας για «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» στις επιχειρήσεις: Με 200 εκατ. ευρώ αναβαθμίζουμε την ενεργειακή απόδοση των ΜμΕ

Επενδύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων και εξοπλισμού μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων από τους κλάδους του εμπορίου, των υπηρεσιών και του τουρισμού εντάσσονται στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ - Επιχειρώ» ύψους 200 εκατ. ευρώ που αναμένεται να προκηρυχθεί ως το τέλος του χρόνου.

Στο Κάιρο θα μεταβεί αύριο Κυριακή 9 Οκτωβρίου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου θα έχει συνομιλίες με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σάμεχ Σούκρι (Sameh Shoukry), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Αιγύπτου θα έχουν κατ' ιδίαν συνάντηση ενώ θα ακολουθήσουν και διευρυμένες συνομιλίες.

Στη συνέχεια, αναμένεται να λάβουν χώρα κοινές δηλώσεις στον Τύπο, περί ώρα 14:00 ώρα Ελλάδας.

Τις τελευταίες εξελίξεις σε Αιγαίο, Μέση Ανατολή και Λιβύη θα συζητήσει ο Δένδιας με τον Αιγύπτιο ομόλογό του

Η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στο Κάιρο εντάσσεται στο πλαίσιο των στρατηγικών σχέσεων Ελλάδας - Αιγύπτου και των τακτικών επαφών μεταξύ των δύο υπουργών Εξωτερικών επί θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Οι συζητήσεις αναμένεται να επικεντρωθούν στις διμερείς σχέσεις καθώς και στις τελευταίες εξελίξεις σε Αιγαίο, Μέση Ανατολή και Λιβύη, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


epirusblog.gr
5 of 5
Σκρέκας για «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» στις επιχειρήσεις: Με 200 εκατ. ευρώ αναβαθμίζουμε την ενεργειακή απόδοση των ΜμΕ
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4326459099595231120

Τα καλύτερα

item