Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Θέλουμε να κάνουμε πρωινό για τα επόμενα 15-20 χρόνια»

Όσα είπαν Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου για το Breakfast@Star.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής DOT. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στο τηλεοπτικό του εγχείρημα, μέσα από το Breakfast@Star για το οποίο παραδέχθηκαν πως θα ήθελαν να το κάνουν για πολλά ακόμα χρόνια.

Ειδικότερα, η Ελένη Χατζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το θέλαμε πάρα πολύ, εγώ το ζητούσα από το σύμπαν. Ήρθε και χάρηκα που μας έγινε η πρόταση με τον Ετεοκλή. Ενθουσιαστήκαμε με την αντιμετώπιση και την εμπιστοσύνη από το κανάλι».

«Είναι κάτι που θέλουμε να το κάνουμε για τα επόμενα 15, 20 χρόνια. Στο δικό μου μυαλό επενδύω σε κάτι που έχει ένα ταβάνι που φτάνει μακριά» συμπλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Επίσης, το ζευγάρι της πρωινής ζώνης του STAR σχολίασε και την κριτική που δέχτηκαν. «Επειδή ακούστηκε ότι «πώς έγιναν παρουσιαστές αφού δεν έχουν σπουδάσει δημοσιογραφία»εγώ δεν το βρίσκω λογικό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. Μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο λέγεται κάτι τέτοιο αλλά οι καιροί αλλάζουν. 

Η τηλεόραση είναι επικοινωνία δεν σημαινει σημαίνει όταν έχεις τη γνώση μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά του».

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Θέλουμε να κάνουμε πρωινό για τα επόμενα 15-20 χρόνια»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 830808209904758671
item