Κολωνός: «Εγώ είμαι ο "Μιχάλης", δεν έχω πάει με τη 12χρονη, θέλουν να μου τα φορτώσουν όλα» [βίντεο]

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με τη 12χρονη στον Κολωνό.

Ο «Μιχάλης», που θεωρείται πως είναι πρόσωπο που σχετίζεται με την υπόθεση, εμφανίστηκε στον Alpha και δίνει τη δική του εκδοχή για το πώς έχουν τα πράγματα.

«Δεν τη συνάντησα ποτέ από κοντά τη 12χρονη. Δεν είχα επικοινωνία ούτε με τον 53χρονο, τον κατηγορούμενο. Ούτε τον ήξερα ούτε είχα κάποια μαζί του. 

Η μόνη επικοινωνία ήταν μέσα από τα μηνύματα με τη μικρή και μπορεί αυτός να είχε και να χειριζόταν το προφίλ της» λέει, και συνεχίζει: «Αυτή η ιστορία δεν είναι τωρινή. Εμένα η πρώτη κρούση μού έγινε από ένα site. Μου λέει ''θέλεις να βρεθούμε;'' και είχε μια παιδική φωτογραφία».

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών για να καλυφθούν άλλα πρόσωπα.

«Προσπαθούν να με βρουν από το ψεύτικο προφίλ που είχα κάνει για να παρακολουθώ την κόρη μου. Ούτε εμβάσματα έχω στείλει ούτε λεφτά ούτε γνωστούς. 

Εγώ είμαι ο ''Μιχάλης'' που ψάχνουν οι Αρχές και θέλουν να του ρίξουν όλα αυτά που έχουν γίνει για να καλύψουν άλλα…» αναφέρει χαρακτηριστικά, και σημειώνει πως δεν θέλει να παρουσιαστεί αυτοβούλως στις Αρχές γιατί φοβάται τον διασυρμό. «Δεν έχω ''πάει'' ποτέ με ανήλικη ούτε με ενήλικη επί πληρωμή», αναφέρει.

epirusblog.gr
5 of 5
Κολωνός: «Εγώ είμαι ο "Μιχάλης", δεν έχω πάει με τη 12χρονη, θέλουν να μου τα φορτώσουν όλα» [βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5888892790422735803

Τα καλύτερα

item