Λύτρας για Κολωνό: Υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν πέσει θύματα βιασμού -Τι λέει για τη μητέρα της 12χρονης

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης 12χρονης στον Κολωνό μετά και τη σύλληψη της μητέρας της.

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 μίλησε σήμερα ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αναμένει να παραλάβει όλη την δικογραφία της υπόθεσης προκειμένου, όπως ανέφερε, να αποφασίσει εάν θα αναλάβει την νομική υποστήριξη του παιδιού και της οικογένειας της.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, σε μία απίστευτη τροπή, συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης, η 37χρονη Χ.Β., με βασική κατηγορία τη διακεκριμένη μαστροπεία.

Τα ευρήματα στη δικογραφία που οδήγησαν την ανακρίτρια στο να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης αποτέλεσαν σαφείς ενδείξεις εις βάρος της:

Πρώτον, έχουν βρεθεί πάρα πολλές τηλεφωνικές κλήσεις καθώς και ανταλλαγή SMS με τον συλληφθένα 53χρονο, Ηλία Μίχο.

Δεύτερον, εντοπίστηκαν τακτικά εμβάσματα του 53χρονου σε εκείνη, που δεν δικαιολογούνται από την εργασία της στο μαγαζί του.

Λύτρας: Η μητέρα αρνείται την κατηγορία αυτή και κάθε κατηγορία

Σχετικά με την σύλληψη της μητέρας και την απόδοση σε αυτήν κατηγοριών μεταξύ των οποίων για διακεκριμένη μαστροπεία και ουσιαστική εκπόρνευση του ίδιου του 12χρονου παιδιού της, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως «είναι κατηγορηματική η μητέρα. Αρνείται την κατηγορία αυτή και κάθε κατηγορία».

«Μίλησα στο τηλέφωνο με τα υπόλοιπα παιδιά και μου είπαν δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να εμπλέκεται η μητέρα στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης», είπε ο κ. Λύτρας.

Σχετικά με τα στοιχεία στην δικογραφία που «εμπλέκουν» την μητέρα, ο δικηγόρος ανέφερε ότι «όλη η εμπλοκή της φέρεται να υπάρχει για δύο καταθέσεις 20 και 25 ευρώ, που έγιναν από τον 53χρονο κατηγορούμενο στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης και υποτίθεται ότι αυτά είναι “αμοιβές” για τις εργασίες που έκανε το κοριτσάκι στο μαγαζί του».

«Η μητέρα έκανε την καταγγελία, τώρα να πάει να κάνει την καταγγελία και να έχει τέτοια εμπλοκή;», αναρωτήθηκε ο Απόστολος Λύτρας, προσθέτοντας πως εξ όσων του έχει μεταφερθεί «δεν γνωρίζει οτιδήποτε έχει να κάνει με κινήσεις του τραπεζικού λογαριασμού της», σχολιάζοντας πληροφορίες πως στον λογαριασμό της μητέρας έχουν γίνει καταθέσεις και από άλλους άνδρες, με ποσά που φέρεται πως αντιστοιχούν στο αντίτιμο για τον βιασμό του παιδιού της.

Ο κ. Λύτρας είπε ακόμη πως η έρευνα πρέπει να εστιαστεί στους υπόλοιπους «ενδιαφερόμενους» για να βιάσουν το κορίτσι, λέγοντας «μου κάνει λίγο ότι “η μπάλα πάει στην εξέδρα” καθώς το θέμα είναι η λίστα με τα 213 πρόσωπα».

«Δεν ξεκινάει κάποιος να βιάζει ανήλικα παιδιά στα 53 του. Προφανώς αυτό έχει ξανασυμβεί και υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν πέσει θύματα βιασμού», επεσήμανε ο Απόστολος Λύτρας.

epirusblog.gr
5 of 5
Λύτρας για Κολωνό: Υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν πέσει θύματα βιασμού -Τι λέει για τη μητέρα της 12χρονης
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7297469746420778277
item