Κολωνός: Αύριο καταθέτει η 12χρονη -Έρχονται 10 εντάλματα σύλληψης, ποιος είναι ο «Μιχάλης»

Αύριο Τετάρτη (26/10) αναμένεται να καταθέσει εκ νέου η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού κατ' εξακολούθηση και μαστροπείας στον Κολωνό.

Κομβικό σημείο σε αυτή τη φάση όμως θα είναι η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης που θα κληθεί να αναγνωρίσει από αυτά τα ταυτοποιημένα άτομα, ποιους συνάντησε.

Αναμένονται δέκα εντάλματα σύλληψης

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένονται, σύμφωνα με πληροφορίες, νέα εντάλματα αυτή την εβδομάδα. Επιπλέον, έχει ταυτοποιηθεί ο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων, που φέρονται να συνάντησαν δια ζώσης το ανήλικο κορίτσι, πληρώνοντας για να πραγματοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Σύμφωνα με το MEGA, η υπόθεση έχει «δέσει» για την ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται να εκδοθούν 10 εντάλματα σύλληψης, μεταξύ των οποίων ο ένας είναι 65 ετών με εγγόνια.

Επιπλέον, από τα 10 άτομα που εμφανίστηκαν οικειοθελώς και κατέθεσαν στο τμήμα ανηλίκων, 2-3 άτομα δεν έμειναν απλά σε συνομιλίες όπως φέρεται να υποστήριξαν, ωστόσο, τα μηνύματα δείχνουν πως οι άνδρες αυτοί συναντήθηκαν με την ανήλικη.

Οι Αρχές έχουν την περιγραφή από το παιδί, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί στην ταυτοποίηση του, όμως αναμέται να δείξουν στο θύμα της αστυνομικές ταυτότητες των δραστών προκειμένου να προσπαθήσει να τους αναγνωρίσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις τελευταίοι άνδρες που προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ανέφεραν ότι είχαν ραντεβού με κορίτσια, μέσω της εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών blindchat.

Όπως υπογράμμισαν όμως στους αστυνομικούς οι ερωτικές συνευρέσεις έγιναν με άλλα κορίτσια και όχι με τη 12χρονη, με την οποία συνομιλούσαν μέσω του διαδικτυακού προφίλ που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος παραμένει στις φυλακές για τον βιασμό και την εκπόρνευση του ανήλικου κοριτσιού

Όσον αφορά την εκπόρνευση της, σημαντικές απαντήσεις αναμένονται από την ψηφιακή εξέταση του κινητού της μητέρας για να διαπιστωθεί εάν ήταν διαχειρίστρια των προφίλ που είχαν δημιουργηθεί στην πλατφόρμα blindchat , εκεί όπου «αλιεύονταν» οι «πελάτες»-βιαστές της.

Σε δεύτερη φάση θα συνεχιστεί και η έρευνα για τον εντοπισμό του οίκου ανοχής, που φέρεται ο Ηλίας Μίχος να οδηγούσε την ανήλικη και να την εξέδιδε, ενώ σύμφωνα με το MEGA, θα γίνει μια προσπάθεια να πάει η μικρή στον οίκο.

Κοντά στον «Μιχάλη» οι Αρχές

Παράλληλα, ο «μαστροπός-ατζέντης», συνεργός του Ηλία Μίχου με την ονομασία «Μιχάλης» αρχίζει να αποκτά πρόσωπο και ταυτότητα, με τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας να αναμένουν από την Ανακρίτρια το ένταλμα για τη σύλληψη του.

O λόγος για έναν 25χρονο με παρελθόν μαστροπού, ο οποίος όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις του στα social media διάγει πολυτελή βίο, κάτι που δεν δικαιολογείται από την επαγγελματική του δραστηριότητα και την ηλικία του. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας από τις καταθέσεις της 12χρονης, ο «Μιχάλης» ήταν εκείνος που παρότρυνε την ανήλικη να «υπακούει» τυφλά μόνο σε αυτόν και τον Ηλία Μίχο, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού.


epirusblog.gr
5 of 5
Κολωνός: Αύριο καταθέτει η 12χρονη -Έρχονται 10 εντάλματα σύλληψης, ποιος είναι ο «Μιχάλης»
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8854863115834923676
item