Πρέβεζα: Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τα 110 χρόνια Ελευθερίας της Πρέβεζας

Ξεκίνησαν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Πρέβεζας για την επέτειο των 110 χρόνων από την Απελευθέρωση της πόλης.

Στις 12 το μεσημέρι στο μνημείο Πεσόντων της Νικόπολης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες της Μάχης της Νικόπολης παρουσία των αρχών, των φορέων, αγήματος της ΑΕΝ και αντιπροσωπειών σχολείων.


Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Δαρδαμάνης, Γρηγόρης Κουμπής, Κώστας Ακρίβης, Γιώργος Σαριάνογλου και Νίκος Παγγές, οι πρόεδροι των Τ.Κ Μύτικα Γιώργος Νόβας και Νικόπολης Ευθύμιος Πάσχος, η Αντιδήμαρχος Κέρκυρας Χρυσούλα Τόμπρου -Γκίνη, η Προϊσταμένη της Β’θμιας Φανή Μπισκανάκη, ο διευθυντής σπουδών της ΑΕΝ Πρέβεζας Παντελής Κίκερης και άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.


Για τη μάχη της Νικόπολης μίλησε η εκπαιδευτικός του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας Κωνσταντινιά Πετροπούλου, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.


Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας ενώ κορυφώνονται αύριο με την Δοξολογία στον Άγιο Χαράλαμπο και την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γεν. Γραμματέας Ιθαγένειας Γεώργιος Δίκαρος.epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τα 110 χρόνια Ελευθερίας της Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1037656884731035166
item