Κολωνός: Ραντεβού με πάνω από 10 πελάτες έκλεισε για τη 12χρονη ο 53χρονος -Σε δωμάτιο και ΙΧ οι βιασμοί

Κρατούμενοι παραμένουν ο 53χρονος, που κατηγορείται ότι βίασε και εξωθούσε στην πορνεία 12χρονη στον Κολωνό αλλά και ο 42χρονος πελάτης, που συνελήφθησαν από τα στελέχη του Τμήματος Ανηλίκων.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή, με την σε βάρος τους δικογραφία - για τον 53χρονο για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου - και για τον 42χρονο, για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κάποιος δικηγόρος να τους εκπροσωπήσει, έτσι πιθανότατα να διοριστεί από τις αρμόδιες αρχές. 

Η αρχή του τέλους του εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη, έγινε - σύμφωνα με πληροφορίες - όταν συγγενικό πρόσωπο της 12χρονης αντιλήφθηκε την έντονη ενασχόληση της με το κινητό, με αποτέλεσμα να ενημερώσει την μητέρα της, η οποία εργαζόταν στην επιχείρηση που διατηρούσε ο 53χρονος, στον τομέα της καθαριότητας.

Πρόκειται για μια οικογένεια που αντιμετωπίζει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οικονομικά προβλήματα, με τον πατέρα να κάνει περιστασιακά κάποια μεροκάματα. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να αντιμετωπίζει και κάποιοι είδους ψυχολογικά προβλήματα. Η 12χρονη έχει συνολικά 8 αδέρφια.

Βίαζε την 12χρονη, την πίεζε να βγάζει βίντεο μόνη της

Ο 53χρονος βίαζε την 12χρονη ενώ την πίεζε να βγάζει και βίντεο και να του τα στέλνει, βίντεο που στη συνεχεία χρησιμοποιούνταν από τον ίδιο για την εύρεση πελατών, οι ηλικίες των οποίων ήταν μεταξύ 30 και 50 ετών. 

Μάλιστα, ο 53χρονος φέρεται να έχει απειλήσει ακόμη και με όπλο το παιδί για να μην μιλήσει για τον αδιανόητο εφιάλτη που ζούσε. Κάποιοι από τους πελάτες φέρονται μάλιστα, μετά τις φρικτές πράξεις τους να έλεγαν στο κοριτσάκι πως «είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις».

Τα χρήματα που έδιναν για να πραγματοποιήσουν τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους, κυρίως μέσα στα αυτοκίνητα τους, κυμαινόταν μεταξύ 50-70 ευρώ, ενώ έφταναν κάποιες φορές και τα 100. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι δεν έπαιρνε ποτέ τα χρήματα και πως τα έδιναν όλα στον 53χρονο.

Ο 53χρονος ενώπιον των έμπειρων αστυνομικών φέρεται να αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως θέλουν να τον καταστρέψουν.

Ο 53χρονος εξέδιδε την 12χρονη συστηματικά, τουλάχιστον σε 10 άνδρες

Ο 53χρονος εξέδιδε συστηματικά την 12χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, αυτό φέρεται να είχε συμβεί με τουλάχιστον 10 άνδρες. Οι αποκαλύψεις προκαλούν πραγματικά ανατριχίλα για τη φρίκη που υποχρέωνε ο συλληφθείς να ζει η 12χρονη.

Οι βιασμοί γίνονταν είτε σε ένα δωμάτιο, είτε μέσα σε αυτοκίνητα, χωρίς το κοριτσάκι να μπορεί να προσδιορίσει την περιοχή.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν κάποια στιγμή το παιδί ήταν μαζί με κάποιους φίλους της, έπαιζε συνέχεια με το κινητό της. Αυτό μεταφέρθηκε στη μητέρα της, η οποία επέμεινε να τη ρωτάει τι συμβαίνει και τελικά η 12χρονη μίλησε για τον εφιάλτη που περνούσε.


epirusblog.gr
5 of 5
Κολωνός: Ραντεβού με πάνω από 10 πελάτες έκλεισε για τη 12χρονη ο 53χρονος -Σε δωμάτιο και ΙΧ οι βιασμοί
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2620421620440203805
item