Τι χρώμα είναι το όνομά σου; Το νέο trend στο TikTok

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι χρώμα είναι το όνομά σου;

Αν σου φαίνεται περίεργο, τότε δεν γνωρίζεις τι σημαίνει «συναισθησία». Πρόκειται για μια νευρολογική κατάσταση, κατά την οποία ο εγκέφαλος έχει την δυνατότητα να συνδέει αισθήσεις που διαφορετικά δεν θα είχαν καμία σχέση μεταξύ τους.

Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος χωρίς συναισθησία συνήθως ακούει τη μουσική, ένας άνθρωπος με συναισθησία ακούει τη μουσική και βλέπει ένα χρώμα.

Σύμφωνα με το Harvard Medical School, μόλις το 1% των ανθρώπων έχει συναισθησία και μέσα σε αυτούς και μερικοί celebrities, όπως η Lady Gaga, η Marilyn Monroe και ο Kanye West.

Οι TikTokers τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει trend τη συναισθησία, συνδέοντας τα ονόματα με χρώματα. Τη νέα τάση μπορούν να δοκιμάσουν φυσικά και τα άτομα που δεν έχουν συναισθησία ως challenge.

Πολλοί χρήστες με την παράξενη αυτή πάθηση έχουν ήδη μοιραστεί στην πλατφόρμα με ποιο χρώμα συνδέεται το όνομά τους.

Η Lisa McKinley είναι ανάμεσά τους κι έχει προκαλέσει πανικό από σχόλια από χρήστες που προσπαθούν να μαντέψουν τι χρώμα έχουν συγκεκριμένα ονόματα.

Ένας άλλος χρήστης, ο Connor Rice πουλάει στους followers του, πίνακες που φτιάχνει με τα χρώματα που βλέπει πίσω από ονόματα.


epirusblog.gr
5 of 5
Τι χρώμα είναι το όνομά σου; Το νέο trend στο TikTok
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6661839261371242595
item