Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι οικονομικοί όροι που έθεσε για το «Survivor All Star»

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά project, είναι αδιαμφισβήτητα το «Survivor All Star». Εδώ και τρεις σεζόν ακούμε για τη δημιουργία του συγκεκριμένου ριάλιτι, φέτος όμως, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η χρονιά του.

Επιθυμία τόσο του ΣΚΑΪ, όσο και της εταιρείας παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι, είναι να βγει το πρόγραμμα στον αέρα στις αρχές του δεύτερου μισού της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα, ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις για το «All Star Survivor» είναι και οι: Γιώργος Κόρομι, Ηλίας Μπόγδανος και Τριαντάφυλλος.

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο κα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την παραγωγή για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, χωρίς να έχει γίνει προς το παρόν κάποια επίσημη ανακοίνωση. 

Παρασκηνιακά, μαθαίνουμε ότι ο βασικός όρος που έχουν θέσει είναι πως δεν θα πρέπει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να μπει στο παιχνίδι κάποιο πρόσωπο που μπορεί να έχει συνδεθεί μαζί τους στο παρελθόν με οποιονδήποτε τρόπο.

Το μεγάλο στοίχημα για το «Survivor All Star», έχει ένα όνομα και αυτό δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Ντάνος που αγαπήθηκε από το κοινό όσο κανένας άλλος παίκτης, μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν πολύ κοντά στο να πρωταγωνιστήσει σε σίριαλ, κάτι που ο ίδιος ήθελε πάρα πολύ.

Τελικά η συνεργασία δεν προχώρησε. Έτσι, ζεστάθηκαν οι συνομιλίες με την Acun Medya, καθώς ο ίδιος ο Ατζούν τον θέλει πάση θυσία στο παιχνίδι.Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει θέσει πολύ συγκεκριμένους οικονομικούς όρους, οι οποίοι μέχρι στιγμής δυσκολεύουν τις δύο πλευρές ώστε να δώσουν τα χέρια. 

Από τη μία είναι το ύψος των απολαβών που ζητά, (το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε ελληνικό ριάλιτι, καθώς το νούμερο είναι εξαψήφιο) και από την άλλη ο χρόνος της καταβολής του στον παίκτη, καθώς ο Ντάνος θέλει το μεγαλύτερο ποσοστό να του δοθεί προκαταβολικά.

Αυτό το τελευταίο είναι που προβληματίζει ιδιαίτερα την παραγωγή, αφού υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ενός σοβαρού τραυματισμού του Γιώργου Αγγελόπουλου, γεγονός που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην αποχώρηση από τις πρώτες εβδομάδες. Ο Ατζούν γνωρίζει όμως πολύ καλά ότι Survivor All Star χωρίς Ντάνο, δεν γίνεται.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι οικονομικοί όροι που έθεσε για το «Survivor All Star»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8113245533210800943
item